default-image

Απουσία με νόημα;

Περίεργα
Απουσία με νόημα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φαντάζομαι ότι θα έχετε μάθει ότι 50 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανά την Ελλάδα, με κοινό κείμενο, όχι απλά στηρίζουν τις επιλογές Τσίπρα για τη νέα κατεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ και ενόψει των εκλογών, αλλά ανακοινώνουν και πανστρατιά εκλογικής μάχης.

Οι υπογράφοντες είναι αμιγώς βουλευτές, χωρίς κυβερνητική ανάμειξη. Από την Κρήτη φιγουράρουν οι υπογραφές του Σωκράτη Βαρδάκη από το Ηράκλειο και της Β. Βαγιωνάκη από τα Χανιά. Με δεδομένο ότι οι Σταθάκης, Πολάκης και Ξανθός ήταν υπουργοί, οι Δερμιτζάκης και Κριτσωτάκης αποχώρησαν για τη ΛΑΕ, ο μόνος που απέμενε αμιγώς με βουλευτική ιδιότητα ήταν ο Μιχελογιαννάκης, του οποίου όμως η υπογραφή απουσίαζε από το κείμενο. Ή δεν του το είπαν ή "χολώθηκε" και μόνο με την απερίγραπτη ιδέα ορισμένων να αλλάξουν τη σειρά εκλογιμότητας και να θέσουν θέμα επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του Ηρακλείου να τεθεί ο εξωκοινοβουλευτικός μέχρι χθες υπουργός Κώστας Φωτάκης.

Το θέμα έχει και άλλες προεκτάσεις, αφού το "εγχείρημα" ως "πρόταση" ορισμένων να "σπάσουν" τη βιαννίτικης καταγωγής "βουλευτική τριάδα" συναντά αντιδράσεις και από κόσμο που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ μόνο και μόνο για τις υποψηφιότητες αυτές καθαυτές, και ίσως τελικά η σκέψη ο Κώστας Φωτάκης να είναι υποψήφιος σε ψηφοδέλτιο της Αθήνας να είναι και η λύση του προβλήματος.

Γ.Σ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News