default-image

Αλέκος ρωτά για Γιώργο

Περίεργα
Αλέκος ρωτά για Γιώργο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι, στα πλαίσια της ανασύνταξης και της διεύρυνσης που φέρεται να επιδιώκει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το εσωτερικό "ξεκαθάρισμα" και ενόψει των εκλογών, αλλά για τις υπό κατάρτιση εκλογικές λίστες ψηφοδελτίων, και μάλιστα με σειρά εκλογιμότητας, ίσως να έχει τη σημασία του…

Στην περίφημη διευρυμένη Πολιτική Γραμματεία τη Δευτέρα, με το τέλος της και ενώ ο Τσίπρας είχε ήδη αποχωρήσει, ο Αλέκος Φλαμπουράρης ζητούσε με επιμονή περισσότερα στοιχεία για τον άλλοτε δήμαρχο Γουβών και πανεπιστημιακό Γιώργο Νικολακάκη.

Αν αυτό σχετίζεται με τα ψηφοδέλτια ή με τη μελλοντική αξιοποίησή του θα σας γελάσω. Το περίεργο όμως είναι πως πριν μερικές μέρες ο Γιώργος, σε μία σύναξη κλειστή του ΣΥΡΙΖΑ, μιλούσε με ιδιαίτερα επαινετικά λόγια για το ύφος Φλαμπουράρη και ως φαίνεται κάποιος από τους παρισταμένους στη σύναξη το μετέφερε στον κύριο Αλέκο πάραυτα (!).

Όπερ... μεθερμηνευόμενο σημαίνει ότι ο Φλαμπουράρης έχει και μηχανισμό πληροφόρησης ανά την Ελλάδα και δεν αρκείται στην εικόνα που του μεταφέρουν τοπικά όργανα.

Γ.Σ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News