"Μικρά κ' Περίεργα"

Ένωση Κεντρώων. Βρε, λες;

Προ ημερών, επιστρέφοντας από τη νοτιοδυτική Κρήτη προς το γκρίζο Ηράκλειο, συναντήσαμε συνθήματα υπέρ της Ένωσης Κεντρώων γραμμένα σε κάποια τοιχία. Αναρωτιόμασταν, λοιπόν, πόσους οργανωμένους οπαδούς θα μπορούσε να έχει το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, ώστε να υπάρχει και οργανωμένη δράση στην Κρήτη. Για όποιον συμμερίζεται την απορία μας η απάντηση βρέθηκε. Όχι για το σύνολο της Κρήτης, αλλά στο Ηράκλειο τουλάχιστον υπάρχει οργανωμένος πυρήνας της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

Μάλιστα, μαθαίνουμε πως το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής οργάνωσης «έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες και εργάζεται πυρετωδώς ενόψει των πιθανολογούμενων επερχόμενων εθνικών εκλογών». Πρωτεργάτης είναι ο πρόεδρος Γιάννης Κιρκικάκης που συγκαλεί τακτικές συναντήσεις, «καθώς το ενδιαφέρον εγγραφής νέων μελών είναι ιδιαίτερα αυξημένο».

Η διοίκηση της τοπικής οργάνωσης Ηρακλείου της Ένωσης Κεντρώων (φωτογραφία) συγκροτήθηκε ως εξής:

Κιρκικάκης Ιωάννης, πρόεδρος, Σπανόπουλος Λάζαρος, αντιπρόεδρος, Καλπαδάκης Ανδρέας, γραμματέας, Καραπουλάκης Ευάγγελος, ταμίας, Τριανταφύλλου Γεώργιος, εκπρόσωπος Τύπου, Πλουμάκης Δημήτριος, Παπαδημητρίου Ιωάννης και Στεφανάκης Νικόλαος, μέλη.

Σε ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης της Ένωσης Κεντρώων επισημαίνεται πως, «σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η Ένωση Κεντρώων εξασφαλίζει την είσοδό της στο ελληνικό Κοινοβούλιο με ποσοστά που συνεχώς αυξάνονται. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στην επόμενη συνεδρίαση της τοπικής οργάνωσης της Ένωσης Κεντρώων παρακαλείται όπως καλέσει στα τηλέφωνα 6942/815.754, 6951/231.480». Ένωση Κεντρώων. Βρε, λες;

ΕΣΤ

Σχόλια