default-image

Πως να ζήσεις χωρίς το όνειρο του αύριο;

Περίεργα
Πως να ζήσεις χωρίς το όνειρο του αύριο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το όνειρό σου και ο προγραμματισμός για το αύριο δίνει αέρα στο σήμερα της ζωής σου κι σε πάει μπροστά.

Η χαρά της δουλειάς, της προόδου του παιδιού σου τρέφει το σκοπό της ζωής σου.

Χωρίς την ασφάλεια της αξιοπρέπειας σου για τα στοιχειώδη, αρχίζει ο πανικός και οι κρίσεις αυτού.

Πώς να απαντήσεις στον φτωχό , τον ανήμπορο, που ζητά τη συμπαράσταση σου;

Πώς να σχολιάσεις εκείνες τις ειδήσεις που μιλούν για λουκέτα, ανεργία, αιτήσεις για συμμετοχή στα συσσίτια και που  απλά συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της υψηλής πολιτικής;

Αν μπορείς γιατί προσωπικά δεν τα καταφέρνω απάντησε στα παρακάτω:

Α.Έκτακτη σύσκεψη με στόχο τη συνέχιση της λειτουργίας των ενταγμένων κοινωνικών δομών του δικτύου για την αντιμετώπιση της φτώχειας πραγματοποιείται από το Δήμο Ηρακλείου και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής σήμερα με τη συμμετοχή και των κοινοβουλευτικών μας εκπροσώπων στο Ηράκλειο.

Οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια παρά τα προβλήματα. Δεν μπορείς να αφήνεις πίσω τα λουκέτα στις επιχειρήσεις, την ανεργία, τη φτώχεια, τις αυτοκτονίες'' η θέση του προέδρου του ΕΚΗ Στέλιου Βοργιά στο Ράδιο 9,84.

Β.Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις για την ένταξη μαθητών στο πρόγραμμα Κοινωνικού Φροντιστηρίου για Ξένες Γλώσσες, υποβάλλονται στην υπηρεσία (Μονής Καρδιωτίσσης 56) από τις 20 Ιουλίου 2015 έως και τις 4 Σεπτεμβρίου 2015.

Γ.Από τους Δήμους Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου ανακοινώθηκε ότι ξεκινά αύριο Τετάρτη η υποβολή των αιτήσεων στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας με καταληκτική ημερομηνία την 5η Αυγούστου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News