default-image

Αγανακτισμένοι εναντίον… βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ

Ηράκλειο
Αγανακτισμένοι εναντίον… βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θύμα άγριου … μπούλινγκ έπεσε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με αγανακτισμένους πολίτες το απόγευμα της Πέμπτης στο Αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Ο βουλευτής που ταξίδευε για το Ηράκλειο, δεν πρόλαβε να φτάσει μέχρι το αυτοκίνητο που τον περίμενε. Ένας από τους πολίτες που ήταν εκείνη την ώρα στο χώρο του αεροδρομίου άρχισε να τον εγκαλεί, αγανακτισμένος από την κατάσταση που επικρατεί και το πλήγμα που επιφέρει στον τουρισμό. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά γύρω του συγκεντρώθηκαν άλλα 10 με 15 άτομα τα οποία επιτέθηκαν φραστικά στο βουλευτή.

Η κατάσταση δεν εκτραχύνθηκε περισσότερο καθώς πολύ κοντά υπήρχαν αστυνομικοί οι οποίοι παρενέβησαν για να αποτρέψουν τα χειρότερα καθώς ότι και αν προσπάθησε να πει ο βουλευτής για να απαντήσει πιο πολύ πυροδοτούσε την ένταση παρά καθησύχαζε τους αγανακτισμένους.

Προφανώς και τέτοιου είδους επιθέσεις είναι απόλυτα καταδικαστέες, απ΄ όπου και αν προέρχονται, όσο μεγάλη ή δίκαιη και αν φαίνεται η ανάκτηση. Δυστυχώς παρότι οι εποχές και τα πρόσωπα αλλάζουν, οι συμπεριφορές που κάποιοι υπέθαλψαν ή επικρότησαν τα προηγούμενα χρόνια αποδεικνύονται μπούμερανγκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News