default-image

Ντέρμπι στην ΑΕΣ Ηρακλείου

Περίεργα
Ντέρμπι στην ΑΕΣ Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μάχη για την ΑΕΣ Ηρακλείου ξεκίνησε και θα τελειώσει την 21η  Ιουνίου οπότε και ορίστηκαν οι εκλογές της οργάνωσης. Και εκεί που όλοι οι παλιοί ήταν σίγουροι οτι η κατάσταση είναι εν ου παικτοίς για την επανεκλογή τους, μια αυθόρμητη κίνηση από καινούριους μετόχους όπως λένε οι πληροφορίες, έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της οργάνωσης.

Αμέσως ξέσπασε μουρμούρα στην "ομάδα των παλιών συμβούλων" που δεν ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν προς το παρόν. Άλλωστε κάποιοι από αυτούς έχοντας 20 και 30 χρόνια στην οργάνωση αρχίζουν να νοιώθουν πως οι δυνάμεις του δεν ανανεώνονται.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος με αυτή την κίνηση οι εκλογές θα είναι ντέρμπι! Άντε να δούμε και τα καινούρια πρόσωπα στην οργάνωση μπας και φύγει η μιζέρια και η κακομοιριά που βασανίζει την ΑΕΣ Ηρακλείου τα τελευταία χρόνια. Εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για ότι αφορά τις υποψηφιότητες, ο αγρότης ο κτηνοτρόφος ο μελισσοκόμος και γενικά όποιος ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα θέλει να ξέρει από πρώτο χέρι ποιοι είναι αυτοί που φιλοδοξούν να τον εκπροσωπήσουν.

Πεδίο δόξης λαμπρό λοιπόν για τους καινούριους μια και ο κόσμος πλέον "διψάει" να δει να ακούσει και να δοκιμάσει το καινούριο μια και το παλιό το ξέρει από πρώτο χέρι το οποίο τώρα καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό του για να ανταποκριθεί στη πρόκληση.

Γ.Σ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News