"Μικρά κ' Περίεργα"

Ο Σόιμπλε γουστάρει υποταγή της κυβέρνησης με τρέλα

Να υποτάξει τους ανυπότακτους Έλληνες έχει βάλει αμέτι μουχαμέτι παρά το γεγονός ότι η Μέρκελ δε θέλει Grexit.

Ο εγωπαθής υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας φαίνεται να έχει σχέδιο… Θέλει μια συμφωνία που θα είναι αδύνατον να περάσει από την κυβερνητική πλειοψηφία, ώστε να παρέμβουν οι πρόθυμοι και να προκύψει μια συγκυβέρνηση.

Καθόλου άλλωστε τυχαίο δεν είναι ότι o "Ποταμίσιος" Σταύρος δηλώνει ότι θα ψηφίσει με χέρια και με πόδια την όποια συμφωνία έρθει στη Βουλή. Προσπαθεί να βάλει πόδι στην κυβέρνηση σιγά-σιγά.

Την ίδια ώρα διαρρέουν σενάρια περί χρεοκοπίας το τριήμερο μπας και καταφέρουν να "τυλίξουν" σε μια κόλλα χαρτί τον ΣΥΡΙΖΑ βάζοντας τον να υπογράψει ότι του πούνε… «8 μέρες μέχρι τη χρεοκοπία της Ελλάδας, η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε, αυτή τη φορά πραγματικά», γράφει η φίλα προσκείμενη γερμανική φυλλάδα Tageszeitung με νόημα.

Και όσο γίνονται αυτά στην ψωροκώσταινα, κάποιοι βιομήχανοι στη χώρα μας διπλασιάζουν τα κέρδη τους εις βάρος των χαμηλότερων στρωμάτων!!!

Από όπου πλέον και να το δεις βρωμάει. Το μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση είναι να μην κάνει πίσω και να προχωρήσει σε συμφωνία που θα γίνει δεχτή από την κυβερνητική πλειοψηφία.

Άλλωστε εάν ο Σόιμπλε οδηγήσει την κατάσταση σε αδιέξοδο, υπάρχει ο δρόμος των εκλογών.

Γ.Σ.

Σχόλια