"Μικρά κ' Περίεργα"

Η εκμετάλλευση είναι... φυσικός νόμος!

Μπορεί για τους φιλελέδες η Ελλάδα να είναι "η τελευταία σοβιετία" (τώρα πως γίνεται στην "σοβιετία" να κάνουν κουμάντο οι εργολάβοι και οι τραπεζίτες, αυτό είναι μάλλον αρμοδιότητα ψυχιάτρου να το απαντήσει) αλλά στην πραγματικότητα ζούμε στον υπαρκτό σουρεαλισμό.

Ακούσαμε από τηλεόρασεως, από έναν από τους πιο "έγκριτους" (τρομάρα μας...) δημοσιογράφους του "μεγκάλου" καναλιού, τον Χασαπόπουλο, ότι είναι... φυσικός νόμος (!!!!) οι πλούσιοι να παραμένουν πλούσιοι και μάλιστα να γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί να παραμένουν φτωχοί και να γίνονται φτωχότεροι.

Φυσικός νόμος, λέει. Και αναρωτιέται κανείς, πόση μπορεί να είναι η αγωνία του καλοπληρωμένου παπαγάλου για το παντεσπάνι του, που για να πουλήσει εκδούλευση στον Αφέντη του (μια και ο ίδιος, παπαγαλάκι μισθωτός είναι, δεν είναι αφεντικό) που να πετά τέτοιας απίστευτης έντασης και εύρους, μπούρδες.

Ειλικρινά, δηλαδή, που βρισκόμαστε; Στο φαρ ουέστ; Στον μεσαίωνα; Τι διάολο κοινωνία του παραλόγου έχουν δημιουργήσει τα μνημόνια και οι νεοφιλελεύθερες "μεταρρυθμίσεις", που θα αρχίσουμε να χαρακτηρίζουμε... φυσικό νόμο την στυγνή, αισχρή εκμετάλλευση και τη διαιώνιση αυτής;

Πάμε καλά;

Σχόλια