default-image

Ένας καναμπές... που προκαλεί το κοινό αίσθημα

Περίεργα
Ένας καναμπές... που προκαλεί το κοινό αίσθημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντάξει έχουμε δει και έχουμε δει, αντικείμενα και όχι μόνο να είναι παρατημένα και αφημένα στο έλεος του Θεού, καθώς οι ιδιοκτήτες τους με εμφανή έλλειψη ευαισθησίας περί καθαριότητας περί άλλων τυρβάζουν.

Όμως και αυτή η εικόνα, με τον ξεσκισμένο καναπέ (φωτογραφία) σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της παραλιακής λεωφόρου και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από την Εκκλησία των Δομινικανών Πέτρου και Παύλου, προκαλεί το κοινό αίσθημα.

Σε μία άκρως τουριστική πόλη που αυτές τις ημέρες δέχεται μαζικές αφίξεις ξένων επιβατών, οι πολίτες της που θέλουν να λέγονται πολιτισμένοι και αγαπούν τον τόπο τους δεν μπορεί να τα αφήνουν όλα στην τύχη τους. Η εικόνα από τον παρατημένο και συνάμα κουρελιασμένο καναπέ, περιστοιχισμένο από περιττώματα, μύγες, γάτες και ότι άλλα μικρόβια μπορεί να φανταστεί κάποιος, προσβάλλει το κοινό αίσθημα και δεν αρμόζει στο Μεσογειακό Ηράκλειο.

Φανταστείτε πως θα νιώθει ένας τουρίστας από το συγκεκριμένο σημείο να έχει βγει μόλις από τη γραφική εκκλησία των Δομινικάνων να αγναντεύει ακριβώς μπροστά του το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας και ξαφνικά να βρίσκεται μπροστά σε έναν ξεσκισμένο και γεμάτο μικρόβια και ακαθαρσίες καναπέ…

Β.ΜΠ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News