default-image

Προσυνεδριακός διάλογος με ...αστραπές στο ΠΑΣΟΚ

Περίεργα
Προσυνεδριακός διάλογος με ...αστραπές στο ΠΑΣΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άστραψε και βρόντηξε ο γραμματέας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Αντωνόπουλος στην εκδήλωση της Τ.Ο Μασταμπά. Όπως μαθαίνουμε ο γραμματέας άσκησε σκληρή κριτική στον τρόπο με τον οποίο γίνεται ο προσυνεδριακός διάλογος και μάλιστα δε δίστασε να την εκφράσει παρουσία της Φώφης Γεννηματά.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες , ο γραμματέας στηλίτευσε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται ο προσυνεδριακός διάλογος αφήνοντας αιχμές ότι επικεντρώνεται περισσότερο στα πρόσωπα και όχι σε ουσιαστική πολιτική συζήτηση ενώ όπως είπε  δεν ακούγεται η βάση του κόμματος.

Μάλιστα άφησε σαφέστατες αιχμές προς κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία όπως είπε δεν έκαναν την αυτοκριτική που θα έπρεπε αναφορικά με τις δικές τους ευθύνες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το ΠΑΣΟΚ και τόνισε ότι δεν προσφέρει τίποτα στο κόμμα να γίνει ένα συνέδριο το οποίο θα επικεντρωθεί μόνο στους διεκδικητές της ηγεσίας και όχι στην πολιτική ατζέντα. Τα όσα ανέφερε μάλιστα μάλλον προκάλεσαν την δυσαρέσκεια της Φώφης Γεννηματά η οποία δεν έδειχνε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τα όσα άκουγε παρότι πολλοί από τους παρευρισκόμενους φάνηκε να συμφωνούν.

Ν.Σ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News