default-image

Πήγαν για μπάνιο και ''σκόνταψαν''

Περίεργα
Πήγαν για μπάνιο και ''σκόνταψαν''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πήγαν για μπάνιο πριν από δύο ημέρες κι έφυγαν θυμωμένοι κάτι φίλοι μου, από την παραλία της Αμμουδάρας στο Μαλεβίζι γιατί δεν έδωσαν σημασία στις φουσκάλες που έβλεπαν στην επιφάνεια του νερού.

 Έκαναν την ηλιοθεραπεία τους και μεσημεράκι αποφάσισαν να επιστρέψουν σπίτι τους. Τους θορύβησε η φαγούρα που είχαν στα χέρια και στο στέρνο. Πέταξαν κόκκινα σημάδια και πηγαίνοντας στο γιατρό φοβούμενοι τους είπε ότι επρόκειτο για κάποιου είδους μόλυνση.

Την αγάπη τους για τη θάλασσα ωστόσο δεν μπορούσαν να την απαρνηθούν ούτε υπό αυτές τις συνθήκες. Την επόμενη ημέρα λοιπόν είπαν να προχωρήσουν λίγο παραμέσα. Πήγαν στην Παντάνασσα και αμέσως μετά στη Λυγαριά. Συνέχισαν προς παραλίες της Αγίας Πελαγίας και σταμάτησαν. Δεν μπόρεσαν να βουτήξουν πουθενά εξαιτίας της ρύπανσης κατ' αυτούς της θάλασσας καθώς ήταν γεμάτη με φουσκάλες και ένα παχύ στρώμα γλίτσας.

Φανταζόμαστε,  λένε οι φίλοι μου που επικοινώνησαν μαζί μου ότι οι απανταχού ''εγκληματίες'' του περιβάλλοντος και της ίδια της ζωής  τους και των παιδιών τους κάνουν πάρτι εκμεταλλευόμενοι την περίοδο της κρίσης .

Οι ίδιοι ζητούν από την Δημοτική αρχή που πάντα με αίσθημα ευθύνης στέκεται απέναντι σε τέτοια θέματα για άλλη μία φορά να κινητοποιήσει αρμόδιους κι υπηρεσίες και να κάνει έλεγχο ενδεχόμενα για σωλήνες λυμάτων που καταλήγουν στις παραλίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News