"Μικρά κ' Περίεργα"

Μοιράζουν εορταστικές άδειες

Διαβάστε την απόφαση του υπουργείου Παιδείας που δημοσιεύει σήμερα η "Ν.Κ." και ετοιμαστείτε να... παπαδουλίσουνε και τα δικά σας μάτια. Όπως ανακάλυψε ο αναγνώστης μας Αλέξης Τροχαλάκης από το Μοχό, χορηγήθηκε στους υπαλλήλους του υπουργείου Παιδείας διήμερη πασχαλινή άδεια, πέραν της κανονικής που δικαιούνται.

Ας δούμε τι αναφέρει ο κ. Τροχαλάκης: «Αγαπητέ κ. διευθυντά, τους τελευταίους τρεις μήνες που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛ. έχουμε δει πολλά. Όταν όμως είδαμε την επισυναπτόμενη απόφαση του υπουργείου Παιδείας επαπαδουλίζανε τα μάτια μας για αρκετή ώρα.

Το υπουργείο Παιδείας, κατόπιν αιτήσεως των συνδικαλιστών, χορήγησε στο προσωπικό του, επιπλέον της θεσμοθετημένης, δύο ημέρες άδεια για το εορταστικό δεκαπενθήμερο του φετινού Πάσχα. Τέτοια απόφαση δεν έχουμε ξανασυναντήσει παρά μόνο στο Στρατό!

Σε μια κανονική δουλειά, ο εκπρόσωπος του εργοδότη πρέπει να λάβει υπόψη του ορισμένα ζητήματα για να πάρει μία τέτοια απόφαση. Αυτές οι άδειες έχουν κόστος. Ποιος θα το επιβαρυνθεί; Ειδικά όταν ο εργοδότης είναι το Δημόσιο, το κόστος αυτό γίνεται ιερό και δε χωρούν κουβαρνταλίκια. Αλλά στη σημερινή Ελλάδα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. αυτές οι ερωτήσεις έχουν απαντηθεί. Είτε δουλέψεις, είτε δε δουλέψεις θα πληρωθείς το ίδιο.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, που υπέγραψε αυτήν την απόφαση, μπήκε με την αξία του στο μεγάλο κλαμπ των καλών ανθρώπων που μας κυβερνούν».

Για την αντιγραφή.

ΕΣΤ

Σχόλια