"Μικρά κ' Περίεργα"

Ο δρόμος του μαρτυρίου..

Αυτός δεν είναι δρόμος . Είναι εφιάλτης. Που σίγουρα τις βραδινές ώρες καλύτερα να μην χρειαστεί να τον περάσεις για να μην έρθεις αντιμέτωπος με  δυσάρεστες εκπλήξεις .Τόσο εσύ όσο και το όχημα σου. Τον μπελά τους έχουν βρει οι κάτοικοι στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, και όσοι κινούνται επί της οδού Λυκείου ,στον δρόμο που φτιάχτηκε σχετικά πρόσφατα και είναι παράλληλος της οδού Ματθαιάκη από την κάτω πλευρά .

Λακκούβες παντού και μάλιστα λακκούβες μεγάλες που στην περίπτωση που κινείσαι κάπως πιο γρήγορα και δεν μπορεί να ελιχθείς ,θα την πατήσεις. Η το αυτοκίνητο σου θα πάθει ζημιά , ή αν δεν πάθει τα νεύρα σου θα σπάσουν και θα κάνεις τον σταυρό σουτ που δεν την πάτησες. Αν είσαι δε μοτοσικλετιστής και δεν περνάς συχνά από το σημείο και τύχει να περάσεις και μάλιστα βράδυ ,ούτε λόγος .

Κερασάκι στην τούρτα ο κάδος της ανακύκλωσης που βρέθηκε στην μέση του δρόμου ,εξαιτίας υποθέτω του καιρού και ήρθε να συμπληρώσει το κακό χάλι που  χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη περιοχή.

Το καλύτερο το αφήνουμε για το τέλος . Ο δρόμος αν και καινούριος ,δεν έχει διαγραμμίσεις ενώ λόγω και του πλάτους του, νεαρά άτομα το επιλέγουν για να κάνουν τις κόντρες τους με μηχανάκια , γινόμενα ο φόβος και ο τρόμος των περαστικών ενώ αυτομάτως  θέτουν και την ζωή τους σε κίνδυνο .

Μήπως οι υπεύθυνοι να ρίξουν μια ματιά;;

Β.Μ

Σχόλια