"Μικρά κ' Περίεργα"

Μήπως να το δουν οι υπεύθυνοι

Δεν έχει προηγούμενο το κομφούζιο που δημιουργήθηκε το μεσημέρι με την εκδήλωση βροχής επί της οδού Χριστομιχάλη Ξυλούρη και κυρίως στον κυκλικό κόμβο που βρίσκεται προς το τέλος της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων στο ύψος γνωστού πολυκαταστήματος.

Αυτοκίνητα μηχανάκια και φορτηγά όχι μόνο πήγαιναν σημειωτόν αλλά ήταν πραγματικά ακινητοποιημένα με ότι αυτό σημαίνει εν ώρα αιχμής για τα νεύρα των οδηγών που λες και κάποιος έπαιζε με την ηρεμία και την υπομονή τους που έφθανε στο ζενίθ.

Ένας λόγος σίγουρα του μποτιλιαρίσματος είναι και η κίνηση πέριξ των δρόμων που οδηγούν στο πολυκατάστημα αυτές τις ημέρες αλλά ως ένα σημείο. Αυτό το χάλι θα το θυμούνται σίγουρα για πολύ καιρό οι ταλαίπωροι οδηγοί.

Μάλιστα οι ίδιοι αναγκάστηκαν να σβήσουν μηχανές και να ανεβάσουν χειρόφρενο, ενώ δεν έλειψε και περίπτωση οχήματος που άρχιζε να βγάζει καπνούς αναγκάζοντας σε κλάσματα δευτερολέπτου οδηγό και συνεπιβάτες να βγουν από το όχημα πριν λαμπαδιάζει, προλαβαίνοντας ωστόσο τα χειρότερα και χωρίς να πάθουν το παραμικρό.

Μήπως να το δουν οι υπεύθυνοι του κυκλοφοριακού στο Ηράκλειο το θέμα, μιας και η κίνηση στο συγκεκριμένο σημείο, ημέρες που είναι, θα συνεχίσει να είναι ίδια και όσο φτάνουμε προς το Πάσχα, Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο, καλύτερα να αποφεύγουν οι οδηγοί την διέλευση τους από το συγκεκριμένο σημείο.

Β.Μ.

Σχόλια