default-image

Μεγαλοβδομαδιάτικη διπλή υπουργική κάθοδος

Περίεργα
Μεγαλοβδομαδιάτικη διπλή υπουργική κάθοδος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μεγάλη Εβδομάδα σημαίνει για τον καθένα κάτι διαφορετικό: Για τους μαθητές ξεκούραση. Για τις νοικοκυρές κούραση. Για τους πιστούς συγκίνηση. Για την αγορά κίνηση. Για τους υπουργούς και τους εκάστοτε λοιπούς κυβερνητικούς συνήθως η Μεγάλη Εβδομάδα αποτελεί "χαλαρή" περίοδο με μικρότερες απαιτήσεις. Την εξαίρεση στον κανόνα αποτελεί η σημερινή ηγεσία του υπουργείου Υγείας, που θα βρίσκεται τη Μεγάλη Πέμπτη στο Ηράκλειο.

Ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός θα είναι τα κεντρικά πρόσωπα σε εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα "Το σχέδιο στήριξης της δημόσιας περίθαλψης και οι άμεσες παρεμβάσεις", που διοργανώνει μεθαύριο η διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα, στη δημοτική αίθουσα "Ανδρόγεω" του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, οι συμμετέχοντες κατά την προσέλευσή τους στην εκδήλωση θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους και να καταθέσουν γραπτό υπόμνημα του φορέα που εκπροσωπούν, αν το επιθυμούν, στη γραμματεία που θα βρίσκεται στην είσοδο της αίθουσας.

ΕΣΤ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News