default-image

Χαμός στη Λότζια για το πανό των Ρόταρυ

Ηράκλειο
Χαμός στη Λότζια για το πανό των Ρόταρυ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη προηγούμενη Κυριακή ο όμιλος Ρόταρυ Ηρακλείου με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία των Ροταριανών με στόχο την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας πραγματοποίησε μεγάλη ποδηλατοδρόμια από το ενετικό φρούριο του Κούλε και κατά μήκος των ενετικών τειχών της πόλης με τερματισμό το Πάρκο Θεοτοκόπουλου, όπου εκεί βραβεύτηκαν Κρητικοί παραολυμπιονίκες. Μάλιστα η όλη εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε  και θα προβληθεί με στόχο τη διάκριση, μέσα από ένα 3λεπτο βίντεο στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Διεθνούς Ρόταρυ που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, προβάλλοντας μεταξύ άλλων και την πολιτιστική κληρονομία του Ηρακλείου.

Ωστόσο απ΄ότι μαθαίνω το πανό που ανήρτησαν οι Ρόταρυ στο ενετικό δημαρχείο της Λότζια για να διαφημίσουν την εκδήλωση και να στείλουν το μήνυμα τους για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας προκάλεσε- άγνωστο το γιατί- την αντίδραση του Δημάρχου Ηρακλείου, ο οποίος έδωσε εντολή να καθαιρεθεί πάραυτα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι την έγκριση και άδεια για την ανάρτηση του πανό την είχε δώσει η αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου κα.Αριστέα Πλεύρη. Τώρα τι ακριβώς ενόχλησε τον κ.Λαμπρινό σε αυτή την πρωτοβουλία ,η οποία θα προέβαλλε και το Ηράκλειο  και γιατί άδειασε την συνεργάτιδα του, μόνο ο ίδιος το γνωρίζει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News