default-image

"Κρατάει" η κυβέρνηση...

Περίεργα
"Κρατάει" η κυβέρνηση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά τις φωνές, τις απειλές, τις προειδοποιήσεις και τους εκβιασμούς, η πλειοψηφία των πολιτών έχει θετική εικόνα για τη στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους.

Συγκεκριμένα, το 56,5% θεωρεί «σωστή» τη διαπραγματευτική στρατηγική της Αθήνας, 27% τη θεωρεί «λανθασμένη», 9,5% απάντησε (αυθόρμητα) ότι «δεν είναι σταθερή, συνεπώς είναι κάποτε σωστή και κάποτε λανθασμένη» και 7% δεν απάντησε.

Το 56,5% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι «η κυβέρνηση Τσίπρα δείχνει αποφασισμένη να εφαρμόσει το σύνολο των προεκλογικών της υποσχέσεων». Ιδιαίτερα καλή εντύπωση (82%) δημιουργεί στους πολίτες η σύσταση της επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων, ενώ κακή εντύπωση προκάλεσε στο 63% η απελευθέρωση μεταναστών από το κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας.

Αναφορικά με την αναζωπυρωμένη συζήτηση στο διεθνή Τύπο για ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, το 43,5% των πολιτών απαντά πως η προοπτική Grexit του προκαλεί «φόβο», ενώ μόλις το 14,5% λέει πως του δημιουργεί «ελπίδα». Λογικά τα βρίσκουμε τα ευρήματα, με βάση τα όσα ακούμε και βλέπουμε γύρω μας...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News