default-image

Σαββατοκύριακο του "τρόμου" στην Κρήτη

Περίεργα
Σαββατοκύριακο του "τρόμου" στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαββατοκύριακο του "τρόμου" θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάλλιστα αυτό που πέρασε η Κρήτη, καθώς μέσα σε λιγότερες από 48 ώρες υπήρξαν τρεις νεκροί στο νησί.

Η αρχή έγινε το απόγευμα του Σαββάτου με τον ψαρά που πνίγηκε στο Μπαλί Ρεθύμνου, ακολούθησε το βράδυ της ίδιας ημέρας με τον άτυχο 28χρονο ποδοσφαιριστή και βέβαια "κερασάκι στην τούρτα", ο χαμός του 20χρονου Ρεθυμνιώτη Βαγγέλη Γιακουμάκη. 

Δύο νεαρά άτομα και ένας ηλικιωμένος... βύθισαν στο πένθος όλο το νησί. Τέτοιο σαββατοκύριακο να μη φύγει και να μην ξανάρθει.

Και μίας και αναφερθήκαμε στους νεκρούς του σαββατοκύριακου θέλοντας να σταθούμε περισσότερο στα δύο περιστατικά που έγιναν το Σάββατο, οδικό δίκτυο και θάλασσα αποδείχτηκαν για μία ακόμη φορά σημεία όπου ο θάνατος στήνει καρτέρι στην Κρήτη περισυλλέγοντας ανενόχλητος τα θύματα του.

Βέβαια η υπόθεση του Βαγγέλη τα άφησε αυτά σε δεύτερη μοίρα, αλλά είναι άδικο τουλάχιστον οι Κρητικοί να φεύγουν είτε από πνιγμό είτε από τροχαίο, όπως άλλωστε μαρτυρούν και κατά καιρούς, επίσημα στοιχεία.

Β.Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News