default-image

Η Στέλλα δε γυρίζει πίσω, μπορούν να σωθούν όμως πολλές Στέλλες

Περίεργα
Η Στέλλα δε γυρίζει πίσω, μπορούν να σωθούν όμως πολλές Στέλλες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το παιδί μας δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω. Με αυτή την έννοια η απόφαση του δικαστηρίου μας πικραίνει, γιατί το δικαστήριο μας διαβεβαίωσε ότι αν κάποιοι άνθρωποι δεν είχαν αυτά τα κτηνώδη ένστικτα, κι αν κάποιοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους, σήμερα το παιδί μας θα ζούσε». Αυτά ήταν τα λόγια ενός πατέρα που πριν από 4 χρόνια έχασε το παιδί του. Τη Στέλλα του. Αυτά ήταν τα λόγια του αμέσως μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χανίων, που έκρινε ένοχους τους 3 κατηγορούμενους. Τον 28χρονο φίλο της Στέλλας και τους 2 γιατρούς.   

Ο 28χρονος φίλος της Στέλλα κρίθηκε ένοχος με την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία. Του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης επτά ετών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Η απόφαση μας δικαιώνει, καθώς ο 28χρονος αθωώθηκε για τη θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου - καθώς αποδείχθηκε ότι δεν εκτέθηκε σε κίνδυνο, ούτε αφέθηκε αβοήθητη. Καταδικάστηκε για την τέλεση ενός σκέλους των ασελγών πράξεων. Δηλαδή με τη δική του συνδρομή η κοπέλα βρέθηκε σε κατάσταση μέθης και ήρθε σε περιπτύξεις με τον άλλον νεαρό. Ο 28χρονος δεν την άγγιξε την κοπέλα», λέει ο δικηγόρος του 28χρονου.

Το 2011 το πανελλήνιο πάγωσε από την είδηση του θανάτου της Στέλλας Ακουμιανάκη. Η υπόθεση τότε είχε σοκάρει όλη την Ελλάδα. Και ο πιο σκληρός άνθρωπος έσπασε στο άκουσμα της είδησης. Ένα 16χρονο κορίτσι από το Ρέθυμνο "φεύγει" από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Το μοιραίο βράδυ μαζί της ήταν δύο ενήλικοι φίλοι της. Η υπόθεση μέχρι και σήμερα συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Η Στέλλα δε γυρίζει πίσω. Μπορούν όμως να σωθούν πολλές Στέλλες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News