default-image

Στο στοργικό πατέρα

Περίεργα
Στο στοργικό πατέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κρίμα στ αλήθεια και τι πόνος ψυχής, που εμείς δεν καταφέραμε  να έχουμε στη ζωή μας ένα πατέρα τόσο στοργικό , υπουργό οικονομικών, σύμβουλο ικανό να προστατέψει τα συμφέροντα μας και την περιουσία μας.

Υπουργός οικονομικών ήταν ο Γ.Χ που νομοθετούσε για εμάς , υπέγραφε ότι του έδιναν οι δανειστές - εταίροι που ζητούν πίσω και καλά κάνουν ότι μας έδωσαν , αλλά όχι όλων μας, μας παρότρυνε να σκύψουμε το κεφάλι και να βγάλουμε την ''μούγκα'' γιατί έχουμε άδικο και δεν υπάρχει άλλη λύση.

Είναι ο ίδιος Έλληνας πολιτικός που ''κυνηγούσε'' εκείνους που έβγαζαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό να τα κρατήσουν στο εσωτερικό γιατί το πιστωτικό μας σύστημα δεν έχει κανένα πρόβλημα και έτσι δίνουμε ανάσα στην πεθαμένη οικονομία.

Είναι ο πλούσιος πολιτικός καριέρας που μιλούσε γι προγράμματα ανακούφισης των πεινασμένων Ελλήνων, των παιδιών μας που δεν έχουν των φάνε , των οικογενειών που δεν έχουν ρεύμα και των λοιπών…..

Είναι πάνω από όλα ο στοργικός πατέρας που έβγαλε έξω τα χρήματα του την ώρα της κρίσης για να μπορεί να ζήσει τα παιδιά του.

Καλά έκανε!

Ας υπερασπιζόταν όμως πρώτα τα άνεργα παιδιά του κόσμου.

Γιαυτό ήταν στη θέση που είχε.

Μπράβο υπουργέ!

ΑΓΔ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News