"Μικρά κ' Περίεργα"

"Forum Οδηγούμε με ασφάλεια" στο Festos European C1

Βάζει μπροστά τις μηχανές το Forum "Οδηγούμε με ασφάλεια" που έχει μια μεγάλη ευκαιρία να ενισχύσει το μήνυμα για την πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων μέσα από μια διεθνούς εμβέλειας αθλητική διοργάνωση.

Τις επόμενες ημέρες όλοι οι φορείς που συμμετέχουν στο Forum από Κρήτη, Ηράκλειο και Μεσαρά αναμένεται να συνεδριάσουν και να προετοιμαστούν για τις δράσεις τους, ενόψει του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδηλασίας Δρόμου για αθλητές με αναπηρία "Festos European C1 Paracycling Cup 2015", που θα πραγματοποιηθεί 9-10 Μαΐου στο αεροδρόμιο Τυμπακίου.

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός διοργανώνουν η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία και το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ "Τάλως" με την έγκριση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δ. Φαιστού.

Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός το οποίο θα παρουσιαστεί επισήμως τις επόμενες ημέρες από τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, με εκατοντάδες αθλητές από όλη την Ευρώπη, που αποτελεί και επίσημο προκριματικό για τους Παραολυμπιακούς "Ρίο 2016"! Οι φορείς που συμμετέχουν στο Forum φιλοδοξούν να περάσουν με τον πλέον δυναμικό τρόπο το κοινωνικό μήνυμα "Οδηγούμε με ασφάλεια" με την ευκαιρία της πραγματοποίησης των αγώνων στη Κρήτη.

Σχόλια