default-image

Μεγάλη η ταλαιπωρία για τους οδηγούς στο ιστορικό κέντρο

Ηράκλειο
Μεγάλη η ταλαιπωρία για τους οδηγούς στο ιστορικό κέντρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλαλούμ επικρατεί τα τελευταία 24ωρα σε περιοχή του ιστορικού κέντρου στο Ηράκλειο όπου εκτελούνται εργασίες που είτε αφορούν πεζοδρόμια είτε τοποθέτηση οπτικών ινών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα επί της οδού Θεοτοκοπούλου και Λόρδου Βύρωνα.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί αλλά οι πολίτες και συγκεκριμένα οι διερχόμενοι οδηγοί αντιδρούν, καθώς όπως λένε δεν έχουν τοποθετηθεί οι απαραίτητες σημάνσεις που να απαγορεύουν από νωρίς την κυκλοφορία και να δίνουν λύσεις στους διερχόμενους από άλλους δρόμους.

Αποτέλεσμα της τοποθέτησης ακατάλληλης σήμανσης, όπως αποδεικνύεται τελικά οι ανυποψίαστοι οδηγοί να διασχίζουν παρακείμενους δρόμους που οδηγούν στα έργα και μόλις φτάνουν σε αυτά να αναγκάζονται να κάνουν όπισθεν ή και αναστροφή αλλά με πολλή δυσκολία λόγω και της στενότητας στους δρόμους που παρατηρείται στο ιστορικό κέντρο.

Από τον δήμο διαβεβαιώνουν ότι η ταλαιπωρία θα λήξει πολύ σύντομα ωστόσο θα πρέπει να μεριμνήσουν τουλάχιστον για την τοποθέτηση των απαγορευτικών σημάτων ακριβώς στα σημεία που χρειάζονται για να αποφευχθούν οι μανούβρες, οι εκνευρισμοί, η γκρίνια ακόμη και τα ψιλοτρακαρίσματα.

Β.Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News