default-image

Τσάκωσαν εκπρόσωπο κόμματος που έβαζε "έξτρα" σταυρούς

Περίεργα
Τσάκωσαν εκπρόσωπο κόμματος που έβαζε "έξτρα" σταυρούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Την ώρα καταμέτρησης των ψήφων και εκμεταλλευόμενη την αγωνία των μελών της εφορευτικής επιτροπής σε εκλογικό τμήμα του Μασταμπά, συγκεκριμένη εκπρόσωπος, συγκεκριμένου κόμματος, λειτουργούσε υπέρ ενός συγκεκριμένου υποψηφίου, βάζοντας στα ψηφοδέλτια έξτρα σταυρό υπέρ του!!

Μια, δυο, τρεις την πήραν όμως χαμπάρι αν και δεν χρειαζόταν και πολύ φαντασία ή παρατηρητικότητα, αφού με τέτοα ορμή που το έκανε, "σταύρωνε" το όνομα και στα ψηφοδέλτια που είχαν ήδη τρεις σταυρούς και πήγαιναν "σούμπητα" για άκυρα!!

Αφού την έκαναν "τσακωτή", ζητήθηκε μέχρι και η άποψη από τον έφορο για το τι πρέπει να γίνει. Αρχικά εξετάστηκε το ενδεχόμενο να μετρήσει μόνο η ψήφος στο κόμμα. Άνθρωποι όμως από τους άλλους υποψήφιους έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν και έτσι δίχως να γνωρίζουμε ποια ήταν ακριβώς η κατάληξη, φάνηκε να επικρατεί το σενάριο, να ακυρωθούν μόνο οι σταυροί που μπήκαν από την συγκεκριμένη εκπρόσωπο.

Ας ελπίσουμε ότι ήταν μεμονωμένη περίπτωση και δεν υπήρξε κάποια αντίστοιχη δράση, κάποιου άλλου ίσως εκπροσώπου, που σε αυτές τις εκλογές, εκτός των άλλων, είχε και την αγωνία του επιπλέον σταυρού.

Και όπως λέγαν στο χωριό μου..... πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι!!!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News