default-image

Η... προπαγάνδα της σάτιρας

Περίεργα
Η... προπαγάνδα της σάτιρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρα από τη "μάχη των εντυπώσεων" που προσπαθούν να κερδίσουν τα πολιτικά κόμματα, στα κανάλια μαίνεται και άλλη μία μάχη: η μάχη της... σάτιρας!

Για την ακρίβεια έχουμε δύο ειδών "σατιριστές": τους στρατευμένους με τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτούς που... βαράνε εξίσου και τους δύο (ή τέλος πάντων "σχεδόν εξίσου").

Στην κατηγορία των στρατευμένων με τη ΝΔ, μπαίνουν άνετα οι τύποι του Ράδιο Αρβύλα, οι οποιοι έχουν επικεντρώσει τα "πυρά" τους τις τελευταίες δύο εβδομάδες αποκλειστικά στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο βαράνε... όπως τους παίρνει! Δεν ξέρω αν τα παιδιά είναι νεοδημοκράτες, αλλά προφανώς ακουλουθούν οδηγίες της διεύθυνσης του ΑΝΤ1, που είναι άλλωστε ο μοναδικός σταθμός πλήρως και άνευ όρων στρατευμένος στην υπόθεση της ΝΔ.

Στην κατηγορία των στρατευμένων με τον ΣΥΡΙΖΑ, ξεχωρίζει ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος έχει πετάξει κάθε φύλλο συκής και κάνει κανονικό... προεκλογικό αγώνα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ δεν έχει να κάνει με το "μαγαζί" στο οποίο εργάζεται, ο Λάκης κάνει συριζαϊκή προπαγάνδα από τις εποχές του.. 4%. Απλώς τώρα έχει ξεσαλώσει.

Αυτοί που προτιμώ εγώ είναι τα τυπάκια της "Ελληνοφρένεια", που αποδομούν τους πάντες και τα πάντα, δίχως να δίνουν σημασία σε κομματικές ταμπέλες. Στο τελευταίο τους επεισόδιο τα "κλου" ήταν η επική φάρσα με τη ...νεκροφόρα στα γραφεία της ΝΔ στην Λ.Συγγρού και το "ερωτικό" βίντεο Σαμαρά-Τσίπρα (που εκμεταλλεύτηκε τις "ατάκες" Σαμαρά περί "της καλυτερης ώρας για σεξ" και Τσίπρα περί Ρόδου και... πηδήματος). Βεβαίως ο Μπαλούρδος συνεχίζει να προσφέρει άπλετο γέλιο με την προσήλωση του στον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία, αλλά τα "βέλη" πιάνουν και τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα ενίοτε... ανελέητα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News