"Μικρά κ' Περίεργα"

Στην Πλατεία Ελευθερίας  ομιλία Τσίπρα

Σε ανοιχτό και όχι τελικά σε κλειστό χώρο, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή  23 Ιανουαρίου η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο. Απ' ότι φαίνεται τα στελέχη του κόμματος έλαβαν ενημέρωση για τον καιρό ή εκτιμούν ότι οι καιρικές συνθήκες θα είναι τέτοιες που θα επιτρέψουν (όπως ήθελαν άλλωστε) η ομιλία του προέδρου να γίνει σε χώρο στο κέντρο της πόλης και μάλιστα ανοιχτό.

Την  πλατεία Ελευθερίας επέλεξαν τα στελέχη όπως και πριν από τις Ευρωεκλογές που και τότε σας θυμίζω ο Αλέξης Τσίπρας είχε πραγματοποιήσει την τελευταία προεκλογική του ομιλία, πριν την κάλπη. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει στο Ηράκλειο όπως όλα δείχνουν, περίπου μία ώρα πριν την ομιλία, οπότε μάλλον δεν θα καταφέρει να κάνει κάποια έστω και μικρή περιοδεία αν και στα αρχικά σχέδια φαινόταν έντονα η επιθυμία να μεταβεί στη Μεσαρά προκειμένου να συναντηθεί με τον κόσμο. Πάντως το επικρατέστερο σενάριο είναι ο Αλέξης Τσίπρας να διανυκτερεύσει στο Ηράκλειο το βράδυ της Παρασκευής και να αναχωρήσει το Σάββατο το πρωί.

Μαζί του πάντως το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα «παρελάσουν» κεντρικά στελέχη του κόμματος, τα οποία παρεμπιπτόντως είναι και υποψήφιοι και είναι δεδομένο ότι δίνουν και οι ίδιοι την μάχη του «σταυρού» στις εκλογικές τους περιφέρειες. Στόχος  πάντως της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής είναι στην Πλατεία Ελευθερίας να παραβρεθεί αρκετός κόσμος, αφού με αυτή την εικόνα γνωρίζουν καλά ότι αποχαιρετούν επί της ουσίας την προεκλογική περίοδο!

Γ.Π.

Σχόλια