"Μικρά κ' Περίεργα"

Πατάχθηκε τελικά το λαθρεμπόριο;

Με αφορμή τους χιλιάδες τόνους ξύλα που καίγονται τις τελευταίες ημέρες στην Κρήτη, θα επαναδιατυπώσουμε μια απορία, ελπίζουμε όχι αφελή. Το λαθρεμπόριο καυσίμων πατάχθηκε τελικά; Διότι, αν δεν κάνω λάθος, αυτός ήταν ο σκοπός της εξίσωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης μεταξύ πετρελαίου κίνησης και πετρελαίου θέρμανσης...

Αυτός είναι ο λόγος που έχουν παγώσει οικογένειες. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν πεθάνει άνθρωποι από αναθυμιάσεις μαγκαλιών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν αυξηθεί οι αστικές πυρκαγιές. Αυτός είναι ο λόγος που οργιάζει η λαθροϋλοτομία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αιθαλομίχλη επιβαρύνει το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία.

Νιώθει την ανάγκη κάποιος από την κυβέρνηση να μας ενημερώσει σχετικά με το αν το μέτρο πέτυχε ή απέτυχε; Έχουμε δικαίωμα να ξέρουμε με στοιχεία αν πατάχθηκε το λαθρεμπόριο καυσίμων και σε πιο ποσοστό; Έχουμε δικαίωμα να μάθουμε τι έχει σκοπό να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ πάνω σ' αυτό το θέμα; Σε τέτοια πράγματα ουσίας πρέπει να στραφεί ο διάλογος προεκλογικά, αντί σε εκφοβισμό και λαϊκισμό.  

ΕΣΤ

Σχόλια