default-image

Ευχή σε υπ. βουλευτή: ¨Εύχομαι να μην πάρεις ούτε ψήφο¨

Περίεργα
Ευχή σε υπ. βουλευτή: ¨Εύχομαι να μην πάρεις ούτε ψήφο¨

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα ζήσουμε πολλά. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,σχόλια, ευχές, αποδοκιμασίες και επιδοκιμασίες για υποψήφιους βουλευτές δίνουν και παίρνουν.Ωστόσο  δεν λείπουν και εκείνες που κάνουν τον άμεσα ενδιαφερόμενο να σκέφτεται διπλά την εμπλοκή του με την κεντρική πολιτική σκηνή. Ενας από τους διαδικτυακους φίλους του Γρηγόρη Πασπάτη-υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ- ¨αποδοκιμάζει¨ με το δικό του τρόπο την επιλογή του Γιατρού , προκείμενου να καταδείξει την ανάγκη να παραμείνει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Σε σημείο τέτοιο μάλιστα που εύχεται να ήταν δυνατό να μην πάρει ούτε μια ψήφο! Η ανάρτηση στο facebook έχει ως εξής:

¨ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΜΕ ΛΥΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΗΤΙΚΑ BLOGS,ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ,ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑ.ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΣΟΥ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙΣ,ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟ,ΜΕ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΛΑΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΓΙΑΤΗΝ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΟΥ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ,ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ... ¨

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News