"Μικρά κ' Περίεργα"

Θα μπουν όλα τα ΠΑΣΟΚ στη Βουλή;

Είναι λίγο αφελές να πιστεύει κάποιος ότι το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου θα "κόψει" από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΓΑΠ είναι - να το λέμε γιατί με την προπαγάνδα που γίνεται κοντεύουμε... να ξεχάσομε και το όνομά μας - ο άνθρωπος που είχε βάλει την Ελλάδα στα μνημόνια πριν ακόμη εκλεγεί πρωθυπουργός! Ο άνθρωπος τον οποίο 9 στους 10 Έλληνες θεωρούν υπεύθυνο για το χάλι στο οποίο βρεθήκαμε και βρισκόμαστε και θα είμαστε για πολύ ακόμη.

Πιστεύετε στα αλήθεια ότι, πέρα από μια μικρή ομάδα "κολλημένων" με το όνομα Παπανδρέου (που, εντάξει, στην Κρήτη δεν είναι λίγοι αλλά στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι ελάχιστοι) υπάρχει περίπτωση να τον ψηφίσει κάποιος που δεν πιστεύει στον "δρόμο των μνημονίων";

Τόχω ξαναγράψει και θα το ξαναγράψω: Από τα τρία ΠΑΣΟΚ δηλαδή το... ΚΙΔΗΣΟ (μα είναι όνομα αυτό για κόμμα; Άσε που θυμίζει το αλήστου μνήμης ΚΟΔΗΣΟ...) το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου, μόνο δύο θα μπουν στη νέα Βουλή. Διότι έχουν μια κοινή δεξαμενή ψηφοφόρων: τους "αμετανόητα ΠΑΣΟΚ" που θεωρούν τα μνημόνια το "μικρότερο κακό".

Αυτοί είναι περιορισμένοι και μπορείτε να τους υπολογίσετε μεταξύ 11 και 15%, όχι περισσότερους. Και κάποιοι εξ αυτών σίγουρα θα ψηφίσουν ΝΔ για να ανακόψουν την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ε, πείτε μου τώρα, πως θα μοιραστεί ξέρω γω ένα 13% ώστε να μπουν και οι τρεις στη Βουλή; Γίνεται; Δε νομίζω... αλλά η κάλπη θα δείξει, φυσικά!

Γ.Ψ.

Σχόλια