"Μικρά κ' Περίεργα"

Επιστρέφουν για το κόμμα Παπανδρέου

Επιστρέφει η οργανωτική δομή του ΠΑΣΟΚ του 2012 για το κόμμα Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, τα στελέχη που θα συντονίσουν το νέο πολιτικό εγχείρημα με επικεφαλής τον πρώην πρωθυπουργό θα προέρχονται από τον πυρήνα των κομματικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ που "παραιτήθηκαν" με εντολή του πρόεδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου.

Σχεδόν 2,5 χρόνια μετά, τα ίδια στελέχη επανέρχονται στο προσκήνιο μετά την πολιτική αδρανοποίησή τους κόντρα στο περιβάλλον της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Σε επίπεδο νομού Ηρακλείου μαζί με τον τότε γραμματέα της Νομαρχιακής Οργάνωσης Μιχάλη Παπαδάκη φέρονται να δραστηριοποιείται για τη στήριξη του νέου κόμματος η παλαιά οργανωτική φρουρά, ανάμεσα τους οι Γ. Γιρβαλάκης, Ε. Βολανάκη, Γ. Πιτσούλης, Στ. Μπαζοπούλου κ.ά.

Η οργανωτική ομάδα Παπανδρέου, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και πρώην βουλευτής Μανώλης Στρατάκης, βρίσκεται σε στάση αναμονής ενόψει των επίσημων ανακοινώσεων για την ίδρυση του κόμματος, οι οποίες δεν αποκλείεται να γίνουν αύριο.

X.K.

Σχόλια