default-image

Καλό ταξίδι...

Περίεργα
Καλό ταξίδι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως θα πληρώσουμε τη δόση μας, με τι χρήματα θα βάλουμε βενζίνη, πως θα βρούμε ευκαιρία να κατηγορήσουμε τον γείτονα μας που παρόλο που παραπονιέται ότι δεν έχει λεφτά να πληρώσει το δάνειο, κυκλοφορεί με ένα πολυτελές τζιπ και έχει το πιο ακριβό κινητό.

Αναλωνόμαστε καθημερινά σε ''μικρά'' πράγματα. Σπαταλάμε ''φαιά'' ουσία σε ασήμαντα πράγματα. Όλοι πρέπει να βρούμε τα σημαντικά πράγματα στη ζωή μας. Τα απλά πράγματα είναι τα πιο σημαντικά. Όπως για παράδειγμα ένα γλυκό φιλί από την ανιψιά σου ή μια αγκαλιά. Να τη βλέπεις να είναι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο όταν ανεβαίνει στο καρουζέλ και να θυμώνει και να δέρνει το αλογάκι όταν αυτό αργεί να ξεκινήσει. Αυτό είναι πιο σημαντικό από το να σκέφτεσαι την επόμενη δόση του δανείου σου.

Χθες το βράδυ κατάλαβα ότι ο χρόνος μας στη ζωή είναι λίγος. Ό, τι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Και όποιος τον κανονίζει αυτό τον χρόνο, αποφασίζει μόνος του. Δε μας ρωτάει. Για αυτό δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο. Τελικά, το ''να μην αναβάλεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα'', είναι ό, τι πιο σοφό έχω ακούσει.

Καλό ταξίδι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News