default-image

Παραπολιτική προσέγγιση της Βουλής!

Περίεργα
Παραπολιτική προσέγγιση της Βουλής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί η συζήτηση στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου να διεξάγεται σε υψηλούς, συχνά-πυκνά, τόνους, και η έμφαση να δίνεται στη σύγκρουση (και σύγκριση) των προγραμμάτων της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όμως υπάρχουν και κάποιες μικρές, ανθρώπινες στιγμές των βουλευτών, που «κλέβουν» την παράσταση.

Ούτως ή άλλως, σε αυτό βοηθά και η... περιορισμένη παρουσία συναδέλφων τους στα έδρανα, καθώς, παρά τους ενίοτε υψηλούς τόνους, φαίνεται ότι πολλοί τα τιμούν, μόνο όταν πρόκειται να μιλήσουν οι ίδιοι.

Ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Μιχάλης Ταμήλος, για παράδειγμα, φαίνεται ότι ουδόλως ενοχλείται από τους... διαξιφισμούς των συναδέλφων του. Αντίθετα, βρίσκει το χρόνο και την... ηρεμία να παίξει με το smartphone του.

Ο κ. Ταμήλος μάλιστα δεν παίζει όποιο κι όποιο παιχνίδι, αλλά μια παρτίδα σκάκι, όπως φαίνεται και στα καρέ που τράβηξε ο φωτογραφικός φακός.

Από την πλευρά της, η πάντα... προσεγμένη Θεοδώρα Τζάκρη έδωσε το «παρών» στο βήμα της Βουλής με άκρως... επαναστατική διάθεση, πρωινό μακιγιάζ και μαλλί... φιλαριστό, ζητώντας από την κυβέρνηση να «φύγει μια ώρα νωρίτερα».

Η ανεξάρτητη βουλευτής εμφανίστηκε με αυστηρό, γκρι ταγιέρ και πουκάμισο, που δένει στο λαιμό με «γλώσσα φιόγκο» σε χρώμα ραφ.

Φυσικά, δεν παρέλειψε τις κλασικές και πανάκριβες γόβες στιλέτο Louboutin με την κόκκινη σόλα και τη χαρακτηριστική τσάντα Louis Vuitton.

Φυσικά, από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα δε θα μπορούσε να λείπει η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία «μαγνήτισε» εκ νέου τα βλέμματα με το ντεκολτέ της, αλλά και ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος που, ως συγγραφέας, το... έριξε στο διάβασμα.

Ακόμη, εντύπωση προκαλεί η εικόνα της βουλευτού Αττικής της ΝΔ, Γεωργίας Μαρτίνου, με την εικόνα της Παναγίας στα έδρανα της Βουλής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι, χθες, στη Βουλή είχε μαζί της και έναν ιερέα.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News