default-image

ΔΕΘ μετά μουσικής

Ελλάδα
ΔΕΘ μετά μουσικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρα από το πολιτικο-οικονομικό ενδιαφέρον, φέτος η ΔΕΘ, θα έχει και μουσικό ενδιαφέρον αφού η ΔΕΘ-Helexpo, έχει οργανώσει ένα πρόγραμμα συναυλιών με στόχο να καλύψει όλες τις μουσικές προτιμήσεις και όλες τις ηλικίες και να ξεσηκώσει το κοινό. 

Οι συναυλίες θα δίνονται καθημερινά στις 21.30 και οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν πληρώνοντας μόνο το εισιτήριο εισόδου στο εκθεσιακό κέντρο.

Στη σκηνή της ΔΕΘ θα ανέβουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου (6 Σεπτεμβρίου), η Δέσποινα Βανδή και ο Μηδενιστής (7 Σεπτεμβρίου) οι Stavento, οι Μέλισσες και η Ήβη Αδάμου (8 Σεπτεμβρίου), ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα (9 Σεπτεμβρίου), ο Σάκης Ρουβάς (11 Σεπτεμβρίου), ο Στέλιος Ρόκκος (12 Σεπτεμβρίου), η Ελένη Φουρέιρα, με τους Boys & Noise και τον Στέλιο Λεγάκη (13 Σεπτεμβρίου) και η Πάολα (14 Σεπτεμβρίου).

Παράλληλα, στις 10 Σεπτεμβρίου, ο μεγάλος έλληνας τραγουδοποιός, Διονύσης Σαββόπουλος, θα δώσει στο χώρο της ΔΕΘ συναυλία με τον τίτλο «Γεννήθηκα στη Σαλονίκη», γιορτάζοντας έτσι τα 50 χρόνια του στα μουσικά δρώμενα της χώρας και τα 70 στη ζωή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News