default-image

ΝΤΟΜΙΝ

Περίεργα
ΝΤΟΜΙΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα βασικά

Από συσκέψεις για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, άλλο τίποτα τελευταία στο Ηράκλειο. Όσο για την αποτελεσματικότητά τους, θα μου επιτρέψετε να αμφιβάλλω. Όχι, πείτε μου μια πυρκαγιά που εμποδίστηκε ή κατασβέστηκε εγκαίρως, επειδή είχε προηγηθεί... μια καλή σύσκεψη. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, ας μείνουμε στα βασικά: Μόλις δείτε φωτιά, αμέσως το 199.

Σοκαρισμένη

Σοκαρισμένη δήλωσε η νονά της Αθηνάς Ωνάση που η βαφτιστήρα της πούλησε το Σκορπιό. Εμείς, πάλι, είμαστε σοκαρισμένοι που τον κράτησε τόσο πολύ. Είναι προφανές ότι η κοπέλα, το μόνο που θέλει να κρατήσει από τους Ωνάσηδες είναι η κληρονομιά. Από τη δε Ελλάδα δε θέλει να κρατήσει τίποτα απολύτως.

«Πότε θα κάνει ανασχηματισμό ο Σαμαράς; Όταν θα πάψει να τον απαιτεί ο Βενιζέλος. Και φυσικά θα μπει γερά και η ΔΗΜ.ΑΡ. Τραβάτε με κι ας κλαίω»… Το παραπάνω σχόλιο έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Με τον τρόπο αυτό προσπάθησε να δείξει τα εσωτερικά αδιέξοδα που, κατά τη γνώμη του, αντιμετωπίζει η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, στο περιθώριο της συζήτησης για τον ανασχηματισμό.

Με την ώρα

Τώρα που γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα θυμηθήκαμε και τα μνημεία. Βρήκαμε στη γύρα και ζητάμε λεφτά για να τα συντηρήσουμε.

Μάθαμε μάλιστα ότι ο Φιρκάς… στα Χανιά είναι ετοιμόρροπος.

Ετοιμόρροπη όμως είναι και η οικονομία μας και πολύ φοβάμαι ότι λεφτά δε θα βρεθούν.

Εκτός και αν γίνει το θαύμα και ανοίξει κάποιο σεντούκι

Κάθετα αντίθετος σε κάθε πρόταση πολιτικής συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ είναι και ο νέος αρχηγός του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Όπως και η Αλέκα παλιότερα, έτσι και ο Κουτσούμπας τώρα στέλνει μήνυμα στον Αλέξη ότι θεωρεί το κόμμα του «τμήμα του αστικού πολιτικού συστήματος και οπορτουνιστικό κόμμα, που βρίσκεται σε πορεία μετάβασης προς τη σοσιαλδημοκρατία»...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News