Η κυριαρχία του “κίτρινου” Τύπου στην Αθήνα

Παραπολιτικά
Η κυριαρχία του “κίτρινου” Τύπου στην Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην υπόθεση με την αδέσποτη σφαίρα στο Ρέθυμνο, τα όρια καταστρατηγήθηκαν και πάλι και η οικογένεια, που με τόση σοβαρότητα και υπευθυνότητα αντέδρασε απέναντι στο περιστατικό, ώρες μετά την καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. είδε τις αντοχές της να δοκιμάζονται

Κάθε κακό στοιχείο, εν γένει αλλά και ειδικά της Κρήτης “πουλά... με τρέλα” στην Αθήνα τηλεοπτικά, δημοσιογραφικά, ενημερωτικά.

Και στη μάχη της δήθεν ενημέρωσης, ο “κίτρινος” Τύπος ζει και βασιλεύει, ξεπερνώντας συχνά-πυκνά τα όρια με στόχευση την αποκλειστικότητα. Μικρή, μεγάλη, σημαντική ή ασήμαντη δεν έχει και πολλή σημασία...

Στην υπόθεση με την αδέσποτη σφαίρα στο Ρέθυμνο, τα όρια καταστρατηγήθηκαν και πάλι και η οικογένεια, που με τόση σοβαρότητα και υπευθυνότητα αντέδρασε απέναντι στο περιστατικό, ώρες μετά την καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. είδε τις αντοχές της να δοκιμάζονται.

Γιατί δημοσιογράφοι εξ Αθηνών, χωρίς καμία συστολή, πήραν ξανά και ξανά στο τηλέφωνο του ίδιου του 14χρονου κοριτσιού, διεκδικώντας με πειθώ και περίσσιο θράσος λίγα του λόγια για να “μπουμπουνιστούν” με την ανάλογη μουσική υπόκρουση, φαντάζομαι, στην τηλεοπτική “αρένα”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News