Τουρισμός: Μετά από τις καταγγελίες εργαζομένων πέφτουν και ξυλιές!

Παραπολιτικά
Τουρισμός: Μετά από τις καταγγελίες εργαζομένων πέφτουν και ξυλιές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν δεν αποφασίσουν ότι η υπεραξία του τουριστικού μας προϊόντος είναι πιο σημαντική από το πρόσκαιρο προσωπικό και οικονομικό όφελος “κάποιων ολίγων”, αυτό που θέλουμε από τον τουρισμό δε θα το δούμε ποτέ

Πληθαίνουν οι καταγγελίες ότι στα ξενοδοχεία που φέτος απασχολούνται εργαζόμενοι απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και από τρίτες χώρες, δεν επικρατούν και οι καλύτερες συνθήκες.

Μάλιστα, ήδη έχουν αρχίσει, όπως μαθαίνουμε, οι πρώτες καταγγελίες, που μιλούν ακόμη και για βιαιοπραγίες, θέμα που η εφημερίδα “Νέα Κρήτη” φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της και αναλυτικά στη σελίδα 12.

Για την πολιτική βούληση να έρθουν στη χώρα και να ενισχύσουν το τουριστικό ρεύμα άνθρωποι από τρίτες χώρες έχουμε πει ένα σωρό, όμως στην πράξη η αλήθεια που προκύπτει είναι ότι ψάχναμε για φτηνά εργατικά χέρια και όχι εργαζόμενους που θα αναδείξουν τη φιλοξενία ως ένα επιπλέον θετικό για τον τουρισμό μας και εντέλει το τουριστικό προϊόν που παράγουμε. Αυτή είναι η αλήθεια και όποιος κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει, θα αναγκαστεί να υποστεί τις συνέπειες αυτής της επιλογής.

Αν δεν αποφασίσουν ότι η υπεραξία του τουριστικού μας προϊόντος είναι πιο σημαντική από το πρόσκαιρο προσωπικό και οικονομικό όφελος “κάποιων ολίγων”, αυτό που θέλουμε από τον τουρισμό δε θα το δούμε ποτέ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News