Εξοργίστηκε ο πρόεδρος με τον υποψήφιο βουλευτή

Παραπολιτικά
Εξοργίστηκε ο πρόεδρος με τον υποψήφιο βουλευτή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Κοκολάκης σε μήνυμά του αναφέρει σχετικά: «Εξοργίστηκα, ειλικρινά, με την τοποθέτηση του Συντυχάκη, που είπε ότι τη σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων την υπογράψανε οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ.»

Η τοποθέτηση του υποψηφίου του ΚΚΕ στο Ηράκλειο Μανόλη Συντυχάκη στην εκπομπή “Ελεύθερο Σημείο” της “ΚΡΗΤΗ TV” με τον Λευτέρη Συμβουλάκη, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, προκάλεσε την οργή του προέδρου του Σωματείου των Ξενοδοχοϋπαλλήλων του Ηρακλείου, καθώς ο υποψήφιος βουλευτής ανέφερε ότι με τη συμβολή των στελεχών του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ κατορθώθηκε και υπογράφτηκε η τοπική συλλογική σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων, που προστατεύει τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Ο κ. Κοκολάκης σε μήνυμά του αναφέρει σχετικά: «Εξοργίστηκα, ειλικρινά, με την τοποθέτηση του Συντυχάκη, που είπε ότι τη σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων την υπογράψανε οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ.

Τη σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων την υπόγραψε η διαπραγματευτική επιτροπή της διοίκησης του Σωματείου, που δεν υπήρχε μέσα σε αυτή την επιτροπή ούτε ένα άτομο από το ΠΑΜΕ, με τη βοήθεια όλων των εργαζομένων ξενοδοχοϋπαλλήλων. Για την αποκατάσταση της αλήθειας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News