Κρήτη: Ράβουν κοστούμια για πιθανές, λέει, θέσεις που θα καταλάβουν μετά τις εκλογές

Παραπολιτικά
Κρήτη: Ράβουν κοστούμια για πιθανές, λέει, θέσεις που θα καταλάβουν μετά τις εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάντως, για την ιστορία, πέρα από την Υγειονομική Περιφέρεια, που μάλλον έχει γίνει “μήλον της Έριδος”, σενάρια άρχισαν να υπάρχουν και για τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, αλλά και για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ακόμη και τη Γενική Γραμματεία υπουργείων. Αυτά προς το παρόν και θα επιστρέψουμε στο κεφάλαιο της ταπεινότητας και της σεμνότητας

Πριν καλά-καλά ολοκληρωθούν οι εκλογές του Μαΐου και μια ανάσα από τις επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου, και ορισμένοι βάζουν μπροστά το προσωπικό όφελος, αρχίζοντας να ράβουν κοστούμια για πιθανές, λέει, θέσεις που θα καταλάβουν στην πιθανότητα νέας νίκης της Ν.Δ. Μάλιστα, κάποιοι κάνουν αναφορά ακόμα και για συγκεκριμένες θέσεις, όπως για παράδειγμα την 7η Υ.ΠΕ. Κρήτης, που εδώ θα μπορούσε να μπει και ο τίτλος “ποιος θα την πρωτοπάρει”.

Βέβαια, θα μου πεις, τέτοια ώρα τέτοια λόγια, ωστόσο οι πρωταγωνιστές αυτού του παρασκηνίου μάς έχουν συνηθίσει σε παρόμοιες τακτικές από το παρελθόν.

Για να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν, λίγη ταπεινότητα δε βλάπτει από εσάς τους ολίγους, που μάλλον έχετε βάλει ως προσωπικό στοίχημα το προσωπικό βόλεμα.

Πάντως, για την ιστορία, πέρα από την Υγειονομική Περιφέρεια, που μάλλον έχει γίνει “μήλον της Έριδος”, σενάρια άρχισαν να υπάρχουν και για τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, αλλά και για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ακόμη και τη Γενική Γραμματεία υπουργείων. Αυτά προς το παρόν και θα επιστρέψουμε στο κεφάλαιο της ταπεινότητας και της σεμνότητας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News