Άνοιξε, τουλάχιστον, το θέμα για τους φόρους στην Ελλάδα

Παραπολιτικά
Άνοιξε, τουλάχιστον, το θέμα για τους φόρους στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ικανοποίηση βλέπω ότι έχει ανοίξει ένας γενικότερος διάλογος για το θέμα, καθώς αυτοί που “τόλμησαν” να ψελλίσουν κάτι για φορολόγηση των ανώτερων εισοδημάτων είναι από το ΠΑΣΟΚ και... δεν είναι ο Κατρούγκαλος

Γράψαμε χθες (1/6) μια εκτεταμένη ανάλυση για το θέμα των φόρων στην Ελλάδα και της μόνιμης (βαρύτατης) παθογένειας του ελληνικού φορολογικού συστήματος.

Με ικανοποίηση βλέπω ότι έχει ανοίξει ένας γενικότερος διάλογος για το θέμα, καθώς αυτοί που “τόλμησαν” να ψελλίσουν κάτι για φορολόγηση των ανώτερων εισοδημάτων είναι από το ΠΑΣΟΚ και... δεν είναι ο Κατρούγκαλος.

Φυσικά, ξαμολύθηκαν τα “κυνηγόσκυλα” των μίντια για να ξεσκίσουν και τους πασόκους που έκαναν το... έγκλημα να μιλήσουν για φόρους, ωστόσο παράλληλα εξελίσσεται (έστω, μέσω κοινωνικών δικτύων, αφού τα “κανονικά” μίντια έχουν τρομακτική αλλεργία στην άποψη που δεν εξυπηρετεί το κυρίαρχο αφήγημα “όλοι οι φόροι είναι κακοί”) ένας άλλος διάλογος για το θέμα, όπου κάποιοι δεν υποκύπτουν στις αντανακλαστικές αντιδράσεις “ουγκ, φόροι κακοί” και το συζητούν το θέμα.

Δύσκολο πολύ, για λόγους που εξηγήσαμε στο χθεσινό άρθρο να “αλλάξει το αφήγημα”, ωστόσο είναι παρήγορο που τουλάχιστον ανοίγει ένας κάποιος διάλογος...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News