Σεισμός στην Μεσαρά: Φόβος μήπως και...

Παραπολιτικά
Σεισμός στην Μεσαρά: Φόβος μήπως και...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αχ, και το φοβάμαι γιατί στο Αρκαλοχώρι τα βήματα δεν προχώρησαν τόσους μήνες μετά, γιατί οι αποζημιώσεις για τους πλημμυροπαθείς στην Αγία Πελαγία κι άλλες περιοχές ακόμα εκκρεμούν

Φοβάμαι μήπως και ξαναγίνουμε στο “ίδιο έργο θεατές” με τις αποζημιώσεις, τη σύσταση φακέλου, την αναμονή, την ταλαιπωρία, την έλλειψη προσωπικού κι ό,τι άλλο περιλαμβάνει η διαδικασία της αποζημίωσης-αποκατάστασης των ζημιών για τους πληγέντες από τον σεισμό των 5,1 ρίχτερ στον Δήμο.

Αχ, και το φοβάμαι γιατί στο Αρκαλοχώρι τα βήματα δεν προχώρησαν τόσους μήνες μετά, γιατί οι αποζημιώσεις για τους πλημμυροπαθείς στην Αγία Πελαγία κι άλλες περιοχές ακόμα εκκρεμούν.

Αχ, και το φοβάμαι γιατί η ενίσχυση του ΤΑΕΦΚ-ΔΑΕΦΚ είναι “χαμένη” κάπου που δεν ξέρουμε, κι αυτοί οι λίγοι κι ευγενικοί εδώ υπάλληλοι-συνεργάτες του μας κοιτάζουν στα μάτια και δεν ξέρουν τι να μας απαντήσουν.

Αναφορικά με τις αποζημιώσεις περί εξοπλισμού επιχειρήσεων και πρώτων υλών, ο φάκελος πήγε στην Περιφέρεια, όπου ο χρόνος “τρέχει” διαφορετικά.

Στον χρόνο-χώρο της μετασεισμικής ακολουθίας, οι επιστήμονες λένε ότι κυλά φυσιολογικά, όπως λέει το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News