Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Ξεχειλίζει η αγωνία γιατί δε μίλησαν, ποιοι;

Παραπολιτικά
Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Ξεχειλίζει η αγωνία γιατί δε μίλησαν, ποιοι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είπαμε, ο στόχος είναι ένας και σαφής: «Τελειώστε με τον Τσίπρα»

«Θέλει η... να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει», λέει ο σοφός λαός. Και επειδή “δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται”, ξαφνικά όλους αυτούς που δεν έδιναν δεκάρα για να φιλοξενήσουν τις απόψεις των συρι(-ζαίων), τους έπιασε “κόψιμο” για τις απόψεις του Βούτση, της Μάρθας και του... Φούφουτου, αρκεί να βγάζουν γκρίνια και μουρμούρα για τον Τσίπρα. Οι ίδιοι που ποτέ δεν ασχολήθηκαν πως για να βάλει υπογραφή ένας υπουργός σε μια απλή μετάθεση προσωπικού του, θα έπρεπε να έχει τη μονογραφή του επιτελικού κράτους του Μαξίμου. Ή στο κόμμα του άλλου πόλου της κεντροαριστεράς ουδέποτε τους απασχόλησε πως, εκτός της σφιχτής “ομάδας”, όλοι οι άλλοι είναι με τον “εχθρό”. Αλλά έτσι είναι προφανές πως ο στόχος είναι ένας και σαφής: “Τελειώστε με τον Τσίπρα”.

Ξεχειλίζει η... αγωνία και η... ευαισθησία σε εφημερίδες και ιστοσελίδες με το γνωστό φιλοκυβερνητικό αφήγημα, γιατί δε μίλησε ο... Βούτσης προχθές στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, η Μάρθα και ο όποιος... Φούφουτος. Τέτοιο πάθος για να ακουστούν οι απόψεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, το στέλεχος ή η τάδε τάση, τόση ευαισθησία για το “σιωπητήριο” που επέβαλε ο Αλέξης, όπως και να το δούμε τουλάχιστον εντυπωσιάζει. Πέρα όμως από την πλάκα, είναι εμφανές ότι μια πλειάδα συγκεκριμένων ΜΜΕ έχουν αποφασίσει να παίξουν δυνατά στο επόμενο διάστημα μέχρι τις εκλογές όποιον πικραμένο νομίζουν ότι κάνει ζημιά στον Αλέξη. Γιατί αυτός είναι ο στόχος τους. Άλλος παίζει τους “53” που μέχρι προχθές τους αποκαλούσαν «οι γραφικοί αριστεροί καρεκλοκένταυροι», άλλος ξαφνικά ανακάλυψε την τεράστια πολιτική προσωπικότητα του... Φούφουτου, μέχρι που κάποιοι νοσταλγούν τον... Σακελλαρίδη, ορισμένοι σπρώχνουν την Έφη, αρκετοί θυμήθηκαν τη λαμπρή πολιτική παρουσία του Ευκλείδη και πάει λέγοντας.

Είπαμε, ο στόχος είναι ένας και σαφής: «Τελειώστε με τον Τσίπρα». Το ότι υπάρχουν αρκετοί στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν καταλαβαίνουν ποιοι και γιατί τους χρησιμοποιούν, δε μας κάνει καμμιά εντύπωση. Εκεί δεν κατάλαβαν άλλα, ακόμη προφανέστερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News