Αλέξης Τσίπρας: Στον σχεδιασμό του να έρθει στην Κρήτη

Παραπολιτικά
Αλέξης Τσίπρας: Στον σχεδιασμό του να έρθει στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως η κοινωνία θα υποδεχτεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που καλούνται τώρα να απολογηθούν στους ψηφοφόρους τους

Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να μετρήσουν τις ψήφους και οι κάλπες μάλλον θα παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι και τις επαναληπτικές εκλογές. Μάλιστα, μαθαίνουμε ότι στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ μαζεύουν τις δυνάμεις τους και στήνουν από την αρχή τον νέο προεκλογικό σχεδιασμό. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως η κοινωνία θα υποδεχτεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που καλούνται τώρα να απολογηθούν στους ψηφοφόρους τους.

Αυτό που τρομάζει πολύ είναι οι προσωπικές ψήφοι υποψηφίων, μιας και τώρα πολλοί από τους πολίτες μπορεί να επιστρέψουν στα πολιτικά τους “πιστεύω”, έχοντας εκπληρώσει το χρέος τους απέναντι στον βουλευτή. Θα μου πεις, αυτό ισχύει για όλα τα κόμματα, όμως στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει και η λογική στους λεγόμενους αναποφάσιστους ψηφοφόρους, που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και τώρα το ξανασκέφτονται. Ομολογουμένως το έργο των τοπικών στελεχών είναι πολύ δύσκολο και το στοίχημα μεγάλο. Μάλιστα, τώρα υπάρχει και το δεδομένο πως ο ενθουσιασμός είναι καταβαραθρωμένος σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. Πάντως, μαθαίνουμε πως ο Αλέξης Τσίπρας μάλλον βάζει στον προγραμματισμό των επισκέψεων την Κρήτη και σε αυτήν την προεκλογική περίοδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News