Έλα τώρα, κύριε Τσιτσιπά, ο... μπαμπάς... και τα άλλα “πρότυπα του χαβιαριού”...

Παραπολιτικά
Έλα τώρα, κύριε Τσιτσιπά, ο... μπαμπάς... και τα άλλα “πρότυπα του χαβιαριού”...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έλα τώρα, κύριε Τσιτσιπά

Πόσο έχεις “καβαλήσει το καλάμι”, κύριε Τσιτσιπά; Και τι διαβάζω; Ο μπαμπάς σου σε... δικαιολογεί; Μα, τι λέτε τώρα; Αυτός ο πάμπλουτος τύπος, που κατά καιρούς αποτελεί και πρότυπο μεγάλης μερίδας του ελληνικού πληθυσμού (ας μην ξεχνάμε το αντιεμβολιαστικό κίνημα, αν και μετά ο ίδιος εμβολιάστηκε), χαρακτήρισε μ....σμένη την ίδια του τη μάνα! Μα, σοβαρά τώρα; Αυτός είναι... πρότυπο; Αλήθεια;

Εκτός και αν ήταν τόσο σοβαρός ο λόγος που... Ο.Κ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λέει, είχε έντονα εκνευριστεί, επειδή η Ρωσίδα μητέρα του μιλούσε στη γλώσσα της, ενώ εκείνος έδινε μάχη με τον Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

«Μα πόσο μ...σμένη είσαι;»

Δε γίνεται, ρε φίλε... Και μάλιστα δημόσια... Ο 25χρονος, λέει, ήταν έξαλλος με τη μητέρα του, επειδή εκείνη τού έδινε οδηγίες στα Ρωσικά, μια γλώσσα που προφανώς μπορούσε εύκολα να καταλάβει ο αντίπαλός του.

«Μη μιλάς στα Ρωσικά, μη μιλάς. Μίλα στα Ελληνικά. Στα Ρωσικά μη μιλάς. Πάω να σερβίρω και μιλάς στα Ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα... Μ...σμένη είσαι τελείως; Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω, τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάς στη δική τους γλώσσα. Αν έχεις τον Θεό σου», ανέφερε αρχικά. «Έλα, θα πας μπροστά, έλα!», του απάντησε εκείνη, εμφανώς αμήχανη από τα όσα άκουσε από τον γιο της.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε από τη μητέρα του, Γιούλια Σαλνίκοβα, να αποχωρήσει από το γήπεδο. «Για να συνεχίσω πρέπει να γίνει με τον δικό μου τρόπο. Πρέπει να φύγεις από το γήπεδο», είπε.

Ο... μπαμπάς...

Και τώρα λέει ο... μπαμπάς... Για την επίθεση που έκανε ο Στέφανος στη μητέρα του, στον ημιτελικό του τουρνουά της Ρώμης, βγήκε ο... μπαμπάκας Απόστολος Τσιτσιπάς, θέλοντας να υποβαθμίσει το περιστατικό.

«Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι τίποτα παρά μόνο μια ένταση μεταξύ μητέρας και γιου. Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της», είπε αρχικά, μιλώντας στο Mega, ο... μπαμπάς...

Και συνέχισε: «Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει μόνος του στον αγώνα, χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο».

Όχι άλλα “πρότυπα του χαβιαριού”...

Επιτέλους, όχι άλλα “πρότυπα του χαβιαριού”... Άσε, βέβαια, που δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει κανείς να έχει πρότυπα στη ζωή του... Αλλά εν πάση περιπτώσει, δεν πρέπει να επιλέγονται τα πρότυπα με βάση τις θρησκευτικές, πολιτικές ή ακόμα και... υγειονομικές τους πεποιθήσεις και απόψεις... Και για την ιστορία... Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, νούμερο 5 στην παγκόσμια κατάταξη, ηττήθηκε από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του τουρνουά... Λέτε τελικά να έφταιξε... η μάνα του;...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News