Ηράκλειο: Αντιδράσεις για τη στάθμευση στο αεροδρόμιο

Παραπολιτικά
Ηράκλειο: Αντιδράσεις για τη στάθμευση στο αεροδρόμιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως μας ανέφεραν εργαζόμενοι, κανείς δε φαίνεται να ασχολείται με τα προβλήματά τους και σε ένα αεροδρόμιο που στηρίζουν - Όπως τόνισαν δυστυχώς, αναγκάζονται να παρανομήσουν καθώς, οι αρμόδιοι δε δρομολογούν λύσεις, με τους ίδιους ωστόσο να πληρώνουν ακριβά το “μάρμαρο” με... μπιλιετάκια και από χθες... χωρίς αυτοκίνητο

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις στις τάξεις των εργαζομένων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης”, καθώς από τη μια δεν υπάρχουν νόμιμοι χώροι για τη στάθμευση των οχημάτων τους και, από την άλλη, καλούνται να πληρώσουν κλήσεις για παράνομη στάθμευση, ύψους 40 ευρώ.

Ωστόσο, το “ποτήρι” της αγανάκτησης “ξεχείλισε” χθες, όταν αντίκρισαν την παρουσία γερανού, ο οποίος απομάκρυνε αρκετά σταθμευμένα οχήματα στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως υποστηρίζουν, στο δημοτικό πάρκινγκ δεν υπάρχουν άλλες θέσεις για τους εργαζόμενους, έξω από τη ΣΕΑΠ δεν μπορούν να παρκάρουν, όπως και στους δύο δρόμους πέριξ του αεροδρομίου, ενώ σε ό,τι αφορά τον χώρο στάθμευσης που έχει διαμορφωθεί απέναντι από τη ΣΕΑΠ, αυτός δεν έχει δοθεί ακόμα σε χρήση για τις ανάγκες τόσο των τουριστικών λεωφορείων, όσο και των οχημάτων τους.

Όπως μας ανέφεραν εργαζόμενοι, κανείς δε φαίνεται να ασχολείται με τα προβλήματά τους και σε ένα αεροδρόμιο που στηρίζουν.

Όπως τόνισαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, δυστυχώς, αναγκάζονται να παρανομήσουν καθώς, οι αρμόδιοι δε δρομολογούν λύσεις, με τους ίδιους ωστόσο να πληρώνουν ακριβά το “μάρμαρο” με... μπιλιετάκια και από χθες... χωρίς αυτοκίνητο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News