Εκλογές Ιουνίου: Θα γίνει της “μάχης” του Ρεθύμνου!

Παραπολιτικά
Εκλογές Ιουνίου: Θα γίνει της “μάχης” του Ρεθύμνου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για να δούμε... τι θα δούμε;

Μπορεί οι εκλογές να ανέδειξαν θριαμβευτή, ωστόσο οι επαναληπτικές καταγράφουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στο Ρέθυμνο, μιας και η δεύτερη με την τρίτη θέση είναι οριακή, άρα οριακή και η έδρα του ΠΑΣΟΚ, με τον ΣΥΡΙΖΑ να θέλει πάση θυσία να την πάρει πίσω στις επόμενες κάλπες. Μάλιστα, μαθαίνουμε πως στην Κουμουνδούρου η εντολή είναι ξεκάθαρη για “αγώνα δρόμου” που πρέπει, λέει, να επιδοθούν τα στελέχη στο Ρέθυμνο για να σώσουν την “παρτίδα”.

Από προχθές Δευτέρα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από το Ρέθυμνο είναι στην Κουμουνδούρου και θέτουν τις βάσεις του νέου αγώνα.

Ξανθός και Δουλουμπέκης ετοιμάζονται, λέει, εκ νέου να “οργώσουν” την περιφερειακή ενότητα, για να πάρουν πίσω την έδρα που από την Κυριακή βρίσκεται στα χέρια του Μανόλη Χνάρη από το ΠΑΣΟΚ. Όμως και στην Χαριλάου Τρικούπη δε μένουν με σταυρωμένα χέρια, μιας και φοβούνται, λέει, την πιθανή χαλαρή επαναληπτική ψήφο, που θα μπορούσε να φέρει το ΠΑΣΟΚ στην τρίτη θέση. Μάλιστα, ο Μανόλης άρχισε ήδη τον αγώνα και τις επισκέψεις στην περιφέρεια.

Το ΠΑΣΟΚ δίνει μεγάλη βάση στην Κρήτη, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, μιας και οι δύο παρατάξεις θεωρούν πως τίποτα δεν έχει κριθεί στην Κρήτη, που είναι, λέει, περισσότερο ευάλωτη στις μετακινήσεις από τον δεύτερο στον τρίτο και αντίστροφα.

Για να δούμε... τι θα δούμε;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News