Στήθηκε πανηγύρι για τον σεισμό;

Παραπολιτικά
Στήθηκε πανηγύρι για τον σεισμό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προεκλογική φιέστα του Αυγενάκη, ο οποίος έτρεχε δίπλα στον καθηγητή να φαίνεται... Και μετά, λέει, άρχισαν και οι ρακές και τα κεράσματα... Τόσο σοβαρά αντιμετώπισαν τον σεισμό που ξενύχτησε τους Μεσαρίτες!

Έχω μια απορία τελικά... Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, βρέθηκε χθες στη Μεσαρά εξαιτίας του σεισμού της Πέμπτης με τα 5,1 ρίχτερ ή μήπως είχε ήδη από μέρες προγραμματιστεί η κάθοδός του και συνέπεσε με την εκδήλωση του φαινομένου; Πληροφορίες λένε ότι είχε ήδη προγραμματιστεί η κάθοδός του στο νησί, παρά το γεγονός ότι ελέχθη χθες πως με εντολή πρωθυπουργού ήρθε μετά την εκδήλωση του σεισμού.

Έγινε η αυτοψία στην περιοχή που καταγράφηκε το επίκεντρο, είδε τις ζημιές, έγινε η σύσκεψη και εντέλει, αφού έγιναν οι δηλώσεις και βγήκε ο καθηγητής στα κανάλια, τι ακολούθησε; Προεκλογική φιέστα του Αυγενάκη, ο οποίος έτρεχε δίπλα στον καθηγητή να φαίνεται... Και μετά, λέει, άρχισαν και οι ρακές και τα κεράσματα... Τόσο σοβαρά αντιμετώπισαν τον σεισμό που ξενύχτησε τους Μεσαρίτες! Αφού σας τα λέμε, έχουμε πάθει, αλλά δεν έχουμε μάθει!

Πάντως, το neakriti.gr από νωρίς χθες ενημέρωσε τους ανθρώπους που ζουν στην περιοχή και πραγματικά αγωνιούσαν ότι επρόκειτο για τον κύριο σεισμό, επικαλούμενο πληροφορίες από την Επιτροπή Σεισμικού Κινδύνου. Λίγο αργότερα βγήκε και το επίσημο πόρισμα, που μας είπε ότι η σεισμική ακολουθία εξελίσσεται φυσιολογικά, αλλά ας προσέχουμε κιόλας με τα παλιά σπίτια!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News