Χαμός με την εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω της ΒΙΠΕ Ηρακλείου

Παραπολιτικά
Χαμός με την εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω της ΒΙΠΕ Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδηγοί που ανεβαίνουν από το ελεύθερο ρεύμα του περιφερειακού δρόμου, από τον κόμβο της Αλικαρνασσού προς την Καλλιθέα, πολύ συχνά λένε ότι για μέρες ολόκληρες δε βλέπουν καν συνεργεία να εργάζονται στο κλειστό τμήμα

Δεν έφτανε που εδώ και μήνες όλη η κίνηση από την ενδοχώρα Ηρακλείου και προς τον δήμο Αρχανών-Αστερουσίων “σπρώχνεται” στον δρόμο της ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου και οι ουρές είναι ατελείωτες, χθες Πέμπτη 18 Μαΐου, σε αυτόν τον έρμο δρόμο υπήρχαν συνεργεία που είχαν αποκλείσει και κάποια σημεία του. Και να τα κορναρίσματα και να οι φωνές και να οι βρισιές, χωρίς οι οδηγοί να έχουν την οποιαδήποτε ευθύνη.

Αποκλείοντας έναν δρόμο διπλάσιο από αυτόν που έδωσαν στην κυκλοφορία για να εξυπηρετείται ο κόσμος, είναι τουλάχιστον “χαζό” να νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε παρέμβαση, ειδικά γνωρίζοντας ότι ανεβοκατεβαίνουν αυτοκίνητα με εργαζόμενους της ΒΙ.ΠΕ., φορτηγά επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ. και ουρές αυτοκινήτων, που κατεβαίνουν από Σκαλάνι, Αρχάνες κ.λπ. και δεν έχουν άλλο τρόπο.

Μέσα σε όλα αυτά συμπληρώστε ότι οδηγοί που ανεβαίνουν από το ελεύθερο ρεύμα του περιφερειακού δρόμου, από τον κόμβο της Αλικαρνασσού προς την Καλλιθέα, πολύ συχνά λένε ότι για μέρες ολόκληρες δε βλέπουν καν συνεργεία να εργάζονται στο κλειστό τμήμα.

Το καλύτερο σάς το άφησα για το τέλος. Τα τροχαία στον δρόμο για τη ΒΙ.ΠΕ. είναι καθημερινά, αν συμβεί όμως κανένα θανατηφόρο, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη; Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News