Άμεση παρέμβαση ΕΦΚΑ

Παραπολιτικά
Άμεση παρέμβαση ΕΦΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η λύση δρομολογήθηκε, η γραφειοκρατία αντιμετωπίστηκε και τέλος του μήνα θα λάβει το ποσό που της αναλογεί

Άμεση ήταν η παρέμβαση του υποδιοικητή στον e-ΕΦΚΑ Αλέξανδρου Βαρβέρη στη “μαρτυρία” της καθηγήτριας στο neakriti.gr και στην ταλαιπωρία της για 22 μήνες για να πάρει ολόκληρη τη σύνταξή της, καθώς “χάθηκε” στο γραφειοκρατικό σύστημα των υπηρεσιών του Ενιαίου Φορέα μεταξύ Χανίων και Κορίνθου.

Όπως ενημερώθηκε, η λύση δρομολογήθηκε, η γραφειοκρατία αντιμετωπίστηκε και τέλος του μήνα θα λάβει το ποσό που της αναλογεί.

Η ίδια νιώθει ανακούφιση εν αναμονή υλοποίησης της δρομολόγησης της υπόθεσής της, ώστε να καταφέρει στη συνέχεια να δρομολογήσει την ίδια της τη ζωή.

Την ελπίδα, την ίδια ώρα, ότι η μηχανογράφηση και η τεχνολογία που επιχειρείται στον Φορέα θα εξαλείψει όλους τους χρόνους αναμονής για πολλούς συνταξιούχους εκφράζουν οι ίδιοι οι θιγόμενοι, επικοινωνώντας μαζί μας.

Έκκλησή τους προ τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ, η δέσμευση περί ολοκλήρωσης της διαδικασίας εξέτασης των εκκρεμών συντάξεων μέχρι τέλος Ιουνίου να έχει υλοποιηθεί, τα δε καταστήματα του ΕΦΚΑ, όπως και αυτό του Ηρακλείου, να έχουν στελεχωθεί με έμπειρο προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News