Επικό σαρδάμ Βαρουφάκη στο Ηράκλειο: «Συνοδοιπόροι και συντρόφισσες ΣΥΡΙΖΑ»

Παραπολιτικά
Επικό σαρδάμ Βαρουφάκη στο Ηράκλειο: «Συνοδοιπόροι και συντρόφισσες ΣΥΡΙΖΑ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκλογές 2023: Επικό σαρδάμ Βαρουφάκη - «Φίλες και φίλοι, συνοδοιπόροι, συντρόφισσες ΣΥΡΙΖΑ»

«Φίλες και φίλοι, συνοδοιπόροι, συντρόφισσες ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης, προκαλώντας αμηχανία αλλά και γέλιο στους παριστάμενους

Σε αμηχανία φαίνεται ότι ήρθε ο Γιάνης Βαρουφάκης αλλά και όσοι βρέθηκαν στην προεκλογική του ομιλία στο Ηράκλειο, αφού γύρισε πίσω… τον χρόνο και «μπέρδεψε» το ακροατήριο στο οποίο απευθυνόταν.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τους προσφώνησε «συνοδοιπόρους» και «συντρόφισσες ΣΥΡΙΖΑ».

«Φίλες και φίλοι, συνοδοιπόροι, συντρόφισσες ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας αμηχανία αλλά και γέλιο στους παριστάμενους.

Στη συνέχεια, ο Γιάνης Βαρουφάκης προσπάθησε να εξηγήσει το λάθος του λέγοντας: «Είδατε; Είδατε τι παθαίνει κάποιος όταν έχει καεί; Ξέρετε τι σημαίνει να έχεις μπει στον ΣΥΡΙΖΑ, να τον έχεις πιστέψει, να έχεις δώσει τον καλύτερό σου εαυτό, να έχεις φτάσει στο σημείο να εμπιστευτείς τους συντρόφους σου με τη ζωή σου; Να μπαίνεις στο Eurogroup, να δίνεις τον καλό αγώνα για όλους και να συνειδητοποιήσεις πως οι ίδιοι οι σύντροφοί σου πάνε στον Ντράγκι και λένε “μην τον ακούς αυτόν, εμείς θα τα βρούμε”. Έχω κι εγώ τα τραύματά μου».

Δείτε βίντεο

Πηγή: parapolitika.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News