Παραπολιτικά

Η πανηγυρική δικαίωση της “ΝΚ”, επιτυχία της Κατερίνας Κοσμαδάκη

Την εφημερίδα εκπροσώπησε και επιχειρηματολόγησε με μια εμπεριστατωμένη αγόρευση στη δικαστική αίθουσα η επί χρόνια συνεργάτιδα και επιτυχημένη δικηγόρος Κατερίνα Κοσμαδάκη

Η δικαστική απόφαση που δικαίωσε πανηγυρικά τη “Νέα Κρήτη” και κατ’ επέκταση αποτελεί ηχηρή απάντηση στην τακτική των SLAPP αγωγών και μηνύσεων σε βάρος του Τύπου, προκειμένου να φιμώνεται και οι ενάγοντες ως δημόσια πρόσωπα να διάγουν βίο ασχολίαστοι, προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών αναγνωστών, οι οποίοι ορθώς και θέλησαν να μάθουν τον νομικό της εφημερίδας.

Την εφημερίδα εκπροσώπησε και επιχειρηματολόγησε με μια εμπεριστατωμένη αγόρευση στη δικαστική αίθουσα η επί χρόνια συνεργάτιδα και επιτυχημένη δικηγόρος Κατερίνα Κοσμαδάκη.

Η κ. Κοσμαδάκη, γνωστή για τη δεινότητά της ως δικηγόρος, παρουσίασε μια απολύτως τεκμηριωμένη αγόρευση στην αίθουσα, προσκομίζοντας στοιχεία και έγγραφα στο δικαστήριο, αποδεικνύοντας ότι τα γραφόμενα από τη “Νέα Κρήτη”, για τα οποία δέχτηκε μήνυση, ήταν απολύτως αληθή.

Η απόφαση-σταθμός που πέτυχε για την ελευθεροτυπία συνολικά η “Ν.Κ.” αποτελεί προσωπική επιτυχία της δικηγόρου Κατερίνας Κοσμαδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια