Αθλητικά έργα με τα "εργαλεία" της προηγούμενης κυβέρνησης;

Παραπολιτικά
Αθλητικά έργα με τα "εργαλεία" της προηγούμενης κυβέρνησης;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προφανώς αναφέρομαι στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο υπενθυμίζεται ότι αφορούσε σε μεγάλα, αλλά και μικρά δημοτικά έργα, έργα υποδομών κ.ά

Διαβάσαμε την ενδελεχή έρευνα του συναδέλφου μας στο neakriti.gr και στην εφημερίδα “Ν.Κ.” αναφορικά με τα έργα που δρομολόγησε ή/και υλοποίησε ο Ηρακλειώτης Λευτέρης Αυγενάκης ως υφυπουργός Αθλητισμού την τελευταία τετραετία στο νησί, με αφορμή, όχι μόνο τον απολογισμό του υποψήφιου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στο Ηράκλειο, αλλά και την κριτική που έχει δεχτεί από τις περισσότερες περιοχές της χώρας ότι “φροντίζει” μόνο για τον τόπο του και την εκλογική του περιφέρεια.

Στον “πλούσιο απολογισμό” των έργων του υφυπουργού, σύμφωνα πάντα με την έρευνα του συναδέλφου, στην οποία επί της ουσίας διαφαίνεται ότι “στην πραγματικότητα δεν είναι... και τόσο πλούσιος”, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων και έργα τα οποία δρομολογήθηκαν από τις δημοτικές Αρχές και μάλιστα με ένα χρηματοδοτικό εργαλείο που έδωσε στη διάθεση των αυτοδιοικητικών η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (2015-2019). Προφανώς αναφέρομαι στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο υπενθυμίζεται ότι αφορούσε σε μεγάλα, αλλά και μικρά δημοτικά έργα, έργα υποδομών κ.ά. Συνεπώς, ο καλός συνάδελφος είτε ήταν γενναίος και πίστωσε στον υφυπουργό έργα Δήμων είτε ο υφυπουργός στον απολογισμό του συμπεριέλαβε τα άπαντα! Ρητορικός ο συλλογισμός. Για την ιστορία, εκτός από τις ενέργειες των Δήμων που “τρέχουν” τις μελέτες, η “Κατασκευή γηπέδου 5x5 στο Σγουροκεφάλι” χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”. Επίσης, στο ίδιο πρόγραμμα έχουν ενταχθεί η αλλαγή τάπητα στα γήπεδα Κρουσώνα “Γ. Σκουρέλος” και Αγίας Βαρβάρας, καθώς και για τα αποδυτήρια Τυλίσου η “Αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο “Γιάννης Σκουρέλος”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News